Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedik bruma nisan 2013te izlenmeye basladı diye.bütün haberleri koyayım istersen buraya : )
10m çok olsa da Bruma transferi scout transferi denilebilir aslinda çünkü o turnuvada kesfedildi ve alindi.
Ondan önce Lizbon B ve Lizbonun A takimininda oynuyordu, daha yeni parliyordu
1 stoper daha gelceğine göre cok konusabiliriz
düşün 2013 nisanda brumayı izleyen bi teknik ekip var.mayıs ayında bi süre barcelona bile adı anılan o zamanlar iyi bi cıkıs yakalayan chedjouyu mayısta getiren bi ekip...planlı olmak ne guzel2013 Ocak ayi ne güzeldi be, önce Drogba sonra Sneijder gelmisti.
Simdi de acaba forvet aliriz mi diye iskence cekiyoruz hepimiz.
nevzat salak salak işler yapmasa az adam olsaydı yine bütün transfer haberlerini ondan duyardık.Nevzat iti 4 milyon diyor
bu scout transferi yada degil anlamadim birisi diyor ismi duyulmamis ucuz yani 1 milyon asagisina scout transferi deniliyor 1 milyon üstü scout transferi degil deniliyor simdi söyle bir baktim porto hulk tokyo verdy diye bir takimdan almis bonservisi 5,5 milyon ve hulk 19 yasinda bu simdi scout transferi degilmi.degilse scout transferleri yapmayalim bence,bu arada dortmund da kagawayi 2,5 milyona almis japonyadan.
düşün 2013 nisanda brumayı izleyen bi teknik ekip var.mayıs ayında bi süre barcelona bile adı anılan o zamanlar iyi bi cıkıs yakalayan chejdoyu maysıta getiren bi ekip...planlı olmak ne guzel
nevzat salak salak işler yapmasa az adam olsaydı yine bütün transfer haberlerini ondan duyardık.

Bu yıl yan top golü yemedik ziyamarcao videolarında hava topu göremedim,izleyenlerde pek etkili olmadığını söylüyor bu durumda bizim yan toplarda yediğimiz komik goller artarak devam eder...