Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013 Ocak ayi ne güzeldi be, önce Drogba sonra Sneijder gelmisti.

Simdi de acaba forvet aliriz mi diye iskence cekiyoruz hepimiz.

Stoper transferi de bittigine gore kaldi 2 forvet ve 1 kanat transferi.

Marcao - Alan - Ba gelip dönem kapanır gibi , Maiconda muhtemelen elde kalacak.

10m çok olsa da Bruma transferi scout transferi denilebilir aslinda çünkü o turnuvada kesfedildi ve alindi.

Ondan önce Lizbon B ve Lizbonun A takimininda oynuyordu, daha yeni parliyordu

Turnuvada parladi evet ama turnuvadan önce taninan ve patlama yapmasi beklenen birisiydi onu diyorum ben zaten.

Öyle kimse tanimiyorken bulunup bizde parlayan biri degil, sonucta 12 Milyon verdik yani.

2013 Ocak ayi ne güzeldi be, önce Drogba sonra Sneijder gelmisti.

Simdi de acaba forvet aliriz mi diye iskence cekiyoruz hepimiz.
düşün 2013 nisanda brumayı izleyen bi teknik ekip var.mayıs ayında bi süre barcelona bile adı anılan o zamanlar iyi bi cıkıs yakalayan chedjouyu mayısta getiren bi ekip...planlı olmak ne guzel

Dursun başkanımızın efendim Alf derken ses tonu,transfer için ne kadar çaba sarfettiğini,ne kadar yorulduğunu gösteriyor. Bizim için büyük bir şanstı özlüyoruz seni efsane başkan.

bu scout transferi yada degil anlamadim birisi diyor ismi duyulmamis ucuz yani 1 milyon asagisina scout transferi deniliyor 1 milyon üstü scout transferi degil deniliyor simdi söyle bir baktim porto hulk tokyo verdy diye bir takimdan almis bonservisi 5,5 milyon ve hulk 19 yasinda bu simdi scout transferi degilmi.degilse scout transferleri yapmayalim bence,bu arada dortmund da kagawayi 2,5 milyona almis japonyadan.

Hocam bizim aklımız ermez öyle topçu keşfetmeye. Ya menajer önerir ya kulüp önerir. Aklımıza direk komisyon geliyor doğal olarak.

düşün 2013 nisanda brumayı izleyen bi teknik ekip var.mayıs ayında bi süre barcelona bile adı anılan o zamanlar iyi bi cıkıs yakalayan chejdoyu maysıta getiren bi ekip...planlı olmak ne guzel

Yanlis hatirlamiyorsam Chedjou yu kisin almak istiyorduk ama denk gelmemisti galiba yabanci kontenjanindan dolayi o yüzden ertesi yaz almistik.

chejdouyu 2013 ocakta bitirmişti bu arada tülün.

Muslera
Mariano - Linnes
Maicon - Ozan - Marcao
Nagatomo - Ömer
Fernando - Ndiaye - Donk - Selcuk :red:
Belhanda - Emre
Feghouli - Sinan
Onyekuru - Yunus
Alan - Ba

Eren ve Serdarı da bonservisini verip yollarız gibi para kazanmamız zor bunlardan.

Adamın daha adı çıktı adam gelmeden başladılar bu kadar para verilir mi diye izledin mi biliyor musun nedir ne değildir scout transferi diye ağlayıp sonra burada olay cikartanlarin çoğu bence ya başka takım taraftarı başka açıklaması yok bu işin

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vay be 4 milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt