Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.117
- 101.332
- 5.238
Ooo Mighty Terim! gönder 10 topçu daha,işimizin adı ne yav bekleriz yüce imparatoru
aldır yeni 10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo Mighty Terim! gönder 10 topçu daha,işimizin adı ne yav bekleriz yüce imparatoru
Kırışalım yiğenim.zenginsin yani
hemen ateşle
bitiğiz
yarısı seninKırışalım yiğenim.
Sana yaramadı bu transfer dönemiMert Çetini 4 aylığına kiralamak bize ne katacak? Ne olduk biz böyle, ne hale geldik. Tamam farkındayım FFP elimizi kolumu bağlıyor ama böyle olmaz bu iş. İlerisi için hiç umutlu olamıyorum maalesef.
Kimliğimizi kaybettik. Kimse kusura bakmasın ben Semih Kaya‘nın dönmesinden yanayım. Bonservis istemez Sparta. Luyindama dönecek inşallah Semih gelsin sözleşme imzalasın yedekte beklesin.
Zengin arkadaşlar bize sponsor olsunlar.yarısı senin
Çöpün birinden kurtulmak için başka bir çöp mü getirelim Onur Renktaş.Su Belhanda'yi satip yerine Guilerme'yi alsaydik sezon sonuna kadar, elimize gecen parayla saglam bir OS alabilirdik ne guzel. Performansini begenirsek bi sekilde zaten Guilerme'nin bonservisini de alirdik. Kendisi Belhanda'ya kiyasla baya baya topcu kaliyor...
Konu başlıkları:Ağlayacak galiba.
Emrah sevdiğimden değil. Bıktım usta bu kiralık işinden. Adamlar takıma her şeyini veremiyor mental açıdan. Kulübe ait hissetmiyorlar kendilerini. Baktığın zaman Semih yeri geldiğinde (geçen sezon Kadıköy deplasmanında) çıkıp oynuyor!Sana yaramadı bu transfer dönemi
O zaman: Donk,Mariano,Nagatomo,Belhanda yı göndermeliler. Bunların yerine genç, yerlileri de Semih gibi alsınlar. yine muazzam hocamızın 10 topçu gönderip 10 topçu alma isteği. Sorun valla topçularda değil Muhsin. Hoca takıma top oynatamıyor. Sahada bir sistem görürsün ve dersin ki: işte şu şu bölgedekiler değişebilir. Bizde sahada 11 tane kafası kesilmiş horoz var; koşturuyorlar oradan oraya.Emrah sevdiğimden değil. Bıktım usta bu kiralık işinden. Adamlar takıma her şeyini veremiyor mental açıdan. Kulübe ait hissetmiyorlar kendilerini. Baktığın zaman Semih yeri geldiğinde (geçen sezon Kadıköy deplasmanında) çıkıp oynuyor!
Bir fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerekmiyor mu? 2011-2012 sezonun da öyle aman aman isimler almamıştık ama en azından takım vardı saha da. Bu böyle olmayacak yani belli.
Ajax bile Babelı alabiliyor. 11 için düşünmüyor mesela, ama kadroda bulunsun istiyor. Kulübün bildiği bir oyuncu genç oyunculara destek olabilir diye düşünülüyor.
Ben en azından böyle düşünüyorum.
neybizim tudorlu takım şu ligte şuan 10 puan farkla ikinciye liderdi
O zaman yine şampiyon oluruz diyorsun?Aynı şans geçtiğimiz 2 sezonda yanımızdaydi.
Zaten gerçekleri görmemizi engelleyen de rakiplerin kötü olmasıydı.
Kendimizi kaf dağında gördük.
Oysa oynadığımız oyun 5 kuruş etmezdi.