- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
6 aylık kiralık oyuncuya gerek yok. Onyekuru bir istisna idi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplar bile akıllandi bir tek biz akillanmadik.Falcao konusunda tartışma başlatmak istiyorum. Haftalarca gelmesini bekledik fakat sizce beklediğimiz Falcao sahada mı ? Pivot olarak oynayabilecek bir oyun yapısı yok. Topla ilişkisi ve oyun zekası yüksek olabilir ama o kadar güçsüz ki beyni ile ayakları arasındaki ilişkiyi kuramıyor. Bunların yanında birde yavaş olunca gerçekten çekilmiyor. Peki toparlar mı ? 33 yaşında olduğunu düşünürsek toparlayabileceği tek şey özgüveni olur. Bunun içinde gol atması gerekir. Şimdi soruyorum araplara satmak mı yoksa 3 sene daha parasını ödemek mi ?
Bu sene sampiyon olan takim gecen sene bizim tipladigimiz puandan bile az puan toplar. Su anda hic kimse 17/15 filan yapamaz. İmkansiz. Anadolu takimlari artik cantada keklik degiller. Goztepe, Alanya, Malatya, Sivas, Konya... Bu takimlar kavvali deplasmasman takimlari. Elini kolunu sallaya sallaya yenemezsin. Gucsuz dedigin takimlar bile artik evinde kolay mac vermiyor. Ligin ikinci yarisi da ilk yaridan farkli olmaz. Hic sanmiyorum. 3 buyukler bol bol puan kaybedecek yine. Sivas'in sampiyon olamayacagini dusunursek 3 buyuklerin sanslari esit. Hem hepsi kotu oynuyor hem de hicbir takim puan birbiriyle puan farkini acamadi. Bizim daha kaliteli bir takimimiz var. Bu net. Muslera, Feghouli vs gibi oyuncularimiz sampiyonluk modunu acarsa yine, bizim sampiyon olma sansimiz daha yuksek...Realist düsünelim renktolar, 3 puanlık sisteme gecildiginden beri sadece 3 sezon 70 puanın altında sampiyonluk geldi. Bu sezon 70 puana ulasmak icin 17’de 15 yapmamız lazım, buna inanan varsa bir sey diyemem. Daha önce de yazmistim, maalesef ankaragucu ve gözgöz maçlarında şampiyonluğu verdik.
Onyekuru sakatlanmis sakatlanmamis bi önemi yok açıkçası subat-haziran’ın. Önümüzdeki sezona konsantre olalım
ölümüne imparatorlayızSarhoş kafayla girme sen bu konuya. Hocam hocam diye yalanıyorsun sonra.
Mensah daha iyiEmre Taşdemir ile Jimmy Durmazı Kayserispor istiyormuş karşılığında Emre Demiri isteyelim.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye buradayken görmüyoruz da şimdi kapısında köpek oluyoruz aklım almıyor. Böyle kulüp YÖ-NE-TİL-MEZ!
sus ya6 aylık kiralık oyuncuya gerek yok. Onyekuru bir istisna idi.
Falcao bu saatten sonra hayatta Arabistan'a filan gitmez. Son duragi ulkesi olur. Her firsatta bunu dile getiriyor. Zaten Guney Amerika'lilarin futbolu ulkesinde birakma fetisi var.Falcao konusunda tartışma başlatmak istiyorum. Haftalarca gelmesini bekledik fakat sizce beklediğimiz Falcao sahada mı ? Pivot olarak oynayabilecek bir oyun yapısı yok. Topla ilişkisi ve oyun zekası yüksek olabilir ama o kadar güçsüz ki beyni ile ayakları arasındaki ilişkiyi kuramıyor. Bunların yanında birde yavaş olunca gerçekten çekilmiyor. Peki toparlar mı ? 33 yaşında olduğunu düşünürsek toparlayabileceği tek şey özgüveni olur. Bunun içinde gol atması gerekir. Şimdi soruyorum araplara satmak mı yoksa 3 sene daha parasını ödemek mi ?
Kendi sahanda aptalca verdiğin puanlardan sonra şampiyonluk şansın sıfırlanmıştı. Hayal satıyolar. İlk deplasmanda yamuluruz.Realist düsünelim renktolar, 3 puanlık sisteme gecildiginden beri sadece 3 sezon 70 puanın altında sampiyonluk geldi. Bu sezon 70 puana ulasmak icin 17’de 15 yapmamız lazım, buna inanan varsa bir sey diyemem. Daha önce de yazmistim, maalesef ankaragucu ve gözgöz maçlarında şampiyonluğu verdik.
Onyekuru sakatlanmis sakatlanmamis bi önemi yok açıkçası subat-haziran’ın. Önümüzdeki sezona konsantre olalım
vay anasınıYa arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum