Emrah Duvar
Taçsız Kral
P yermiymiş?Ya arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
P yermiymiş?Ya arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
Katılıyorum. Bonservisini alamayacağımıza göre adamların oyuncusunu geliştirmeye gerek yok. Üstelik Mert Çetin 23 yaşındayken, Emin Bayram henüz 16 yaşında. Devreyi zaten 7. bitirmişiz dibi görmüşüz Emin Bayram'ı kazanırsak bu sezonu unutmaya hazırım.bu mert çetin denen elemanın emin bayram'dan ne fazlası var?
1,5 sene elalemin topçusunu mu oynatıp geliştireceğiz? nasılsa tapusunu vermeyecekler
Ya arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
Götze skills videosuBir hayalimiz var.![]()
Mario Götze - Oyuncu profili 25/26
Mario Götze, 33, Almanya ➤ Eintracht Frankfurt, 2022'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 3 Haz 1992, Memmingen, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
Ya arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
N'zonzi açıklama yapmış TF1 kanalına. Superlig Çok iyi oyuncular olan bir lig ama takımlar adaletsiz yönetiliyor demiş.
West Ham, Lyon gibi takımların benimle ilgilendiğini duyuyorum bunlar onur verici şeyler ama karar şuan ki kulübümde demiş. Hedefim kalan 5 ayda kendimi kanıtlayıp tekrar milli takıma seçilmek.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
seytani desteklemekden kacinalim lutfen
Lyon hakkında sorular sorulunca Paris çocuğuyum ben benim yuvam orasıdır filan da dedi. Spiker de isteyenin çok olduğu ama yüksek maaşı herşeye engelmiş. Büyük ihtimalle Premier league takımlarından birine gider. Anladığım garanti 11 istiyor N'zonzi hedefi tek milli takım olmuş.Gitmeyi de pek istemiyor gibi
seytani desteklemekden kacinalim lutfen
ne demek bu dini gorevimimiz hepimiz katolik degilmiyiz bu forumdaan itibariyle 1 tepkime puanı kazandırarak şeytanın boyunduruğundan kurtardın rdaş. aro
Sari pipi+cilekli prezervatif ikram edelim arkadasinaYa arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...
Nedir?Burada kritik bir soru var hemen akla gelen.