Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben transfer yapılmasından yana değilim. Paraları daha fazla çarçur etmeden gelecek senenin hazırlıklarına başlamak lazım. En başta Okan hocaya teklif yapılıp onun isteği doğrultusunda daha şimdiden gelecek yıl boşa çıkacak oyuncularla anlaşmaların yapılması en mantıklı şey olur. Fatih hocama saygım sonsuz, o bizim gelmiş geçmiş en büyük hocamız ama artık hocalığa nokta koyması hem bizim hemde onun açısından güzel olur. Ligin ikinci yarısı için realist olmak gerekirse hiçbir beklentim yok bu takımdan. Ne hoca ne futbolcular hiçde iyi sinyaller vermiyor maalesef.

bu mert çetin denen elemanın emin bayram'dan ne fazlası var?
1,5 sene elalemin topçusunu mu oynatıp geliştireceğiz? nasılsa tapusunu vermeyecekler
Katılıyorum. Bonservisini alamayacağımıza göre adamların oyuncusunu geliştirmeye gerek yok. Üstelik Mert Çetin 23 yaşındayken, Emin Bayram henüz 16 yaşında. Devreyi zaten 7. bitirmişiz dibi görmüşüz Emin Bayram'ı kazanırsak bu sezonu unutmaya hazırım.

İki hazırlık maçından sonra takım hakkında hala soru işareti olmaması lazım. Zaten bilinen gerçeklerdi.
Jimy, nagat, belhanda, selçk, emretaşdemr bu adamlardan hiçbir fayda gelmez artık.
Nzonzi, babel, emremor bunlar gitti zaten.
Falcao yu yedekleyecek golcü bir oyuncu daha lazım ki bu andone olmaz.

Şu takım çok kırılgan, bir iki kötü sonuç gelirse ligden kopup ilk 5-6 ya bile giremeyiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan bu lig ne zaman baslayacak lan

super ligimizi ozledik!!!!1111

N'zonzi açıklama yapmış TF1 kanalına. Superlig Çok iyi oyuncular olan bir lig ama takımlar adaletsiz yönetiliyor demiş.
West Ham, Lyon gibi takımların benimle ilgilendiğini duyuyorum bunlar onur verici şeyler ama karar şuan ki kulübümde demiş. Hedefim kalan 5 ayda kendimi kanıtlayıp tekrar milli takıma seçilmek.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

N'zonzi açıklama yapmış TF1 kanalına. Superlig Çok iyi oyuncular olan bir lig ama takımlar adaletsiz yönetiliyor demiş.
West Ham, Lyon gibi takımların benimle ilgilendiğini duyuyorum bunlar onur verici şeyler ama karar şuan ki kulübümde demiş. Hedefim kalan 5 ayda kendimi kanıtlayıp tekrar milli takıma seçilmek.

Gitmeyi de pek istemiyor gibi

666.webp

tepkime puanımla şeytanın kölesi oldum illümünati oldum

Gitmeyi de pek istemiyor gibi
Lyon hakkında sorular sorulunca Paris çocuğuyum ben benim yuvam orasıdır filan da dedi. Spiker de isteyenin çok olduğu ama yüksek maaşı herşeye engelmiş. Büyük ihtimalle Premier league takımlarından birine gider. Anladığım garanti 11 istiyor N'zonzi hedefi tek milli takım olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt