Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 aylık kiralık oyuncuya gerek yok. Onyekuru bir istisna idi.

Daha transferler gelecek, uyum sureci olacak. Ne bilim selcuk belhanda ve feghuili 3lusunden birseyler bekliyor hoca. Nagatomodan hayir cikmaz ama yinede denenecek, hoca yeni taktik anlayisla oynattiracak takimi, falcao form tutacakda ne bilim seri 6 nr pozisyonuna alisacakta zir zir zir zir sonra bahaneler gelecek vesaire.

Sayet diger takimlardan bir cacik olmazsa belki gaz maz ile sampiyon oluruz yoksa malesef sampiyonluk zor. Bence sampiyonlugu kenara biraksin hoca, en azindan genclerle devam etsin ve takima 2,3 tane oyuncu kazandirsin. Gelecek sezon icin umutlu olalim en azindan..

Takimin yarisindan fazlasi yazin gidecek ve malesef yeni bir kadro kurulacak. Suana kadar sozlesmesi biten hic bir oyuncuylada anlasmadik

Falcao konusunda tartışma başlatmak istiyorum. Haftalarca gelmesini bekledik fakat sizce beklediğimiz Falcao sahada mı ? Pivot olarak oynayabilecek bir oyun yapısı yok. Topla ilişkisi ve oyun zekası yüksek olabilir ama o kadar güçsüz ki beyni ile ayakları arasındaki ilişkiyi kuramıyor. Bunların yanında birde yavaş olunca gerçekten çekilmiyor. Peki toparlar mı ? 33 yaşında olduğunu düşünürsek toparlayabileceği tek şey özgüveni olur. Bunun içinde gol atması gerekir. Şimdi soruyorum araplara satmak mı yoksa 3 sene daha parasını ödemek mi ?
Araplar bile akıllandi bir tek biz akillanmadik.
Hiçbir Arap kulübü falcao'ya yıllık 8-10 milyon euro vermez.

Elimizde patladı aynı diagne ve Mitroğlu gibi

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Realist düsünelim renktolar, 3 puanlık sisteme gecildiginden beri sadece 3 sezon 70 puanın altında sampiyonluk geldi. Bu sezon 70 puana ulasmak icin 17’de 15 yapmamız lazım, buna inanan varsa bir sey diyemem. Daha önce de yazmistim, maalesef ankaragucu ve gözgöz maçlarında şampiyonluğu verdik.

Onyekuru sakatlanmis sakatlanmamis bi önemi yok açıkçası subat-haziran’ın. Önümüzdeki sezona konsantre olalım
Bu sene sampiyon olan takim gecen sene bizim tipladigimiz puandan bile az puan toplar. Su anda hic kimse 17/15 filan yapamaz. İmkansiz. Anadolu takimlari artik cantada keklik degiller. Goztepe, Alanya, Malatya, Sivas, Konya... Bu takimlar kavvali deplasmasman takimlari. Elini kolunu sallaya sallaya yenemezsin. Gucsuz dedigin takimlar bile artik evinde kolay mac vermiyor. Ligin ikinci yarisi da ilk yaridan farkli olmaz. Hic sanmiyorum. 3 buyukler bol bol puan kaybedecek yine. Sivas'in sampiyon olamayacagini dusunursek 3 buyuklerin sanslari esit. Hem hepsi kotu oynuyor hem de hicbir takim puan birbiriyle puan farkini acamadi. Bizim daha kaliteli bir takimimiz var. Bu net. Muslera, Feghouli vs gibi oyuncularimiz sampiyonluk modunu acarsa yine, bizim sampiyon olma sansimiz daha yuksek...
Benim tahminim 64-65 puan toplayan sampiyon olur.

Falcao konusunda tartışma başlatmak istiyorum. Haftalarca gelmesini bekledik fakat sizce beklediğimiz Falcao sahada mı ? Pivot olarak oynayabilecek bir oyun yapısı yok. Topla ilişkisi ve oyun zekası yüksek olabilir ama o kadar güçsüz ki beyni ile ayakları arasındaki ilişkiyi kuramıyor. Bunların yanında birde yavaş olunca gerçekten çekilmiyor. Peki toparlar mı ? 33 yaşında olduğunu düşünürsek toparlayabileceği tek şey özgüveni olur. Bunun içinde gol atması gerekir. Şimdi soruyorum araplara satmak mı yoksa 3 sene daha parasını ödemek mi ?
Falcao bu saatten sonra hayatta Arabistan'a filan gitmez. Son duragi ulkesi olur. Her firsatta bunu dile getiriyor. Zaten Guney Amerika'lilarin futbolu ulkesinde birakma fetisi var.

Falcao toparlar ama ne zaman toparlar kendisi bile bilmiyordur. Bu kadar uzun sure sakatliktan dolayi oynamamis +32 yasindaki bir adamin fiziksel olarak bu halde olmasi son derece dogal. Zaten kendisi hicbir zaman cok guclu bir oyuncu degildi ama simdi ortalamanin bile altinda bir fizik gucunde. Burasi dogru.

Burda mesele, Falcao formsuz iken kac oyuncumuz skor yapabilecek? Onyekuru (ki kendisi 6 ay oynamadi ve simdi de en az 2 hafta yok) -veya oynarsa Sekidika- Feghouli ikilisinin insanustu bir form grafigi yakalamasi ve buna zaman zaman Emre Akbaba'nin da katilmasi lazim -ki form durumundan bagimsiz olarak hem asist hem de gol yapabilen bir oyuncu-. Bizim takimda skor yapan baska 1 allahin kulu yok. Stoperler ve orta sahalar burada onemli. Ama biz iki konuda da rakiplerden baya dezavantajliyiz. FB'de Serdar - Zanka - Tolga - Deniz - Kruse, BJK'de Vida, 37'lik Atiba bol miktarda puan aldirdi. Bizim stoperlerin golu yok. Atacak gibi yapilari da yok. Dogru duzgun orta kesebilen bir oyuncu ise zaten komple yok. Orta sahalarimiz zaten skorerlik yonunden sifirlar. Ozetle rakiplerden daha kaliteli kadromuz olsa da, skor dagiliminin belirli sayidaki oyunculara yayilmamasi handikap. Bunu ancak yukarida da dedigim gibi gecmis yillarda bolca yaptigimiz Muslera, Feghouli gibi oyuncularin sampiyonluk modu diye tabir ettigimiz cok extra katki vermeleriyle asabiliriz.
Dikkat ettiysen hic iyi bir takim oyunu ile skor dagilimini herkese yaymak filan demedim. Oyle bir isigi ne ilk devre, ne hazirlik kampinda gorduk.
İsimiz net olarak yine bireysel performanslara kalmis durumda. Ha rakiper de bizden hic de farkli degiller. Orasi ayri mevzu.

Son düzenleme:
Realist düsünelim renktolar, 3 puanlık sisteme gecildiginden beri sadece 3 sezon 70 puanın altında sampiyonluk geldi. Bu sezon 70 puana ulasmak icin 17’de 15 yapmamız lazım, buna inanan varsa bir sey diyemem. Daha önce de yazmistim, maalesef ankaragucu ve gözgöz maçlarında şampiyonluğu verdik.

Onyekuru sakatlanmis sakatlanmamis bi önemi yok açıkçası subat-haziran’ın. Önümüzdeki sezona konsantre olalım
Kendi sahanda aptalca verdiğin puanlardan sonra şampiyonluk şansın sıfırlanmıştı. Hayal satıyolar. İlk deplasmanda yamuluruz.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Arfa emeklilik yaşıma daha var diyip türkiyeden gelen teklifleri reddetmiş. Réal Valladolid ile anlaştı diyolar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Murillo alınırsa başka yabancı alamıyoruz o yüzden Mert Çetin alınmalı.

Bize stoper lazım evet. Ama bi orta saha ve ilk 11 oynayacak golcü lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya arkadaşlar, fenerlinin biri bana “tere yağıyla, çilek reçelini bi arada yemiyorum, sarı kırmızı kombinden nefret ediyorum” dedi, vay be...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt