Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Çetini 4 aylığına kiralamak bize ne katacak? Ne olduk biz böyle, ne hale geldik. Tamam farkındayım FFP elimizi kolumu bağlıyor ama böyle olmaz bu iş. İlerisi için hiç umutlu olamıyorum maalesef.

Kimliğimizi kaybettik. Kimse kusura bakmasın ben Semih Kaya‘nın dönmesinden yanayım. Bonservis istemez Sparta. Luyindama dönecek inşallah Semih gelsin sözleşme imzalasın yedekte beklesin.

Mert Çetini 4 aylığına kiralamak bize ne katacak? Ne olduk biz böyle, ne hale geldik. Tamam farkındayım FFP elimizi kolumu bağlıyor ama böyle olmaz bu iş. İlerisi için hiç umutlu olamıyorum maalesef.

Kimliğimizi kaybettik. Kimse kusura bakmasın ben Semih Kaya‘nın dönmesinden yanayım. Bonservis istemez Sparta. Luyindama dönecek inşallah Semih gelsin sözleşme imzalasın yedekte beklesin.
Sana yaramadı bu transfer dönemi

Su Belhanda'yi satip yerine Guilerme'yi alsaydik sezon sonuna kadar, elimize gecen parayla saglam bir OS alabilirdik ne guzel. Performansini begenirsek bi sekilde zaten Guilerme'nin bonservisini de alirdik. Kendisi Belhanda'ya kiyasla baya baya topcu kaliyor...

Su Belhanda'yi satip yerine Guilerme'yi alsaydik sezon sonuna kadar, elimize gecen parayla saglam bir OS alabilirdik ne guzel. Performansini begenirsek bi sekilde zaten Guilerme'nin bonservisini de alirdik. Kendisi Belhanda'ya kiyasla baya baya topcu kaliyor...
Çöpün birinden kurtulmak için başka bir çöp mü getirelim Onur Renktaş.

Sana yaramadı bu transfer dönemi
Emrah sevdiğimden değil. Bıktım usta bu kiralık işinden. Adamlar takıma her şeyini veremiyor mental açıdan. Kulübe ait hissetmiyorlar kendilerini. Baktığın zaman Semih yeri geldiğinde (geçen sezon Kadıköy deplasmanında) çıkıp oynuyor!

Bir fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerekmiyor mu? 2011-2012 sezonun da öyle aman aman isimler almamıştık ama en azından takım vardı saha da. Bu böyle olmayacak yani belli.

Ajax bile Babelı alabiliyor. 11 için düşünmüyor mesela, ama kadroda bulunsun istiyor. Kulübün bildiği bir oyuncu genç oyunculara destek olabilir diye düşünülüyor.

Ben en azından böyle düşünüyorum.

Emrah sevdiğimden değil. Bıktım usta bu kiralık işinden. Adamlar takıma her şeyini veremiyor mental açıdan. Kulübe ait hissetmiyorlar kendilerini. Baktığın zaman Semih yeri geldiğinde (geçen sezon Kadıköy deplasmanında) çıkıp oynuyor!

Bir fabrika ayarlarımıza dönmemiz gerekmiyor mu? 2011-2012 sezonun da öyle aman aman isimler almamıştık ama en azından takım vardı saha da. Bu böyle olmayacak yani belli.

Ajax bile Babelı alabiliyor. 11 için düşünmüyor mesela, ama kadroda bulunsun istiyor. Kulübün bildiği bir oyuncu genç oyunculara destek olabilir diye düşünülüyor.

Ben en azından böyle düşünüyorum.
O zaman: Donk,Mariano,Nagatomo,Belhanda yı göndermeliler. Bunların yerine genç, yerlileri de Semih gibi alsınlar. yine muazzam hocamızın 10 topçu gönderip 10 topçu alma isteği. Sorun valla topçularda değil Muhsin. Hoca takıma top oynatamıyor. Sahada bir sistem görürsün ve dersin ki: işte şu şu bölgedekiler değişebilir. Bizde sahada 11 tane kafası kesilmiş horoz var; koşturuyorlar oradan oraya.

Aynı şans geçtiğimiz 2 sezonda yanımızdaydi.
Zaten gerçekleri görmemizi engelleyen de rakiplerin kötü olmasıydı.
Kendimizi kaf dağında gördük.
Oysa oynadığımız oyun 5 kuruş etmezdi.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
O zaman yine şampiyon oluruz diyorsun?

Realist düsünelim renktolar, 3 puanlık sisteme gecildiginden beri sadece 3 sezon 70 puanın altında sampiyonluk geldi. Bu sezon 70 puana ulasmak icin 17’de 15 yapmamız lazım, buna inanan varsa bir sey diyemem. Daha önce de yazmistim, maalesef ankaragucu ve gözgöz maçlarında şampiyonluğu verdik.

Onyekuru sakatlanmis sakatlanmamis bi önemi yok açıkçası subat-haziran’ın. Önümüzdeki sezona konsantre olalım

Falcao konusunda tartışma başlatmak istiyorum. Haftalarca gelmesini bekledik fakat sizce beklediğimiz Falcao sahada mı ? Pivot olarak oynayabilecek bir oyun yapısı yok. Topla ilişkisi ve oyun zekası yüksek olabilir ama o kadar güçsüz ki beyni ile ayakları arasındaki ilişkiyi kuramıyor. Bunların yanında birde yavaş olunca gerçekten çekilmiyor. Peki toparlar mı ? 33 yaşında olduğunu düşünürsek toparlayabileceği tek şey özgüveni olur. Bunun içinde gol atması gerekir. Şimdi soruyorum araplara satmak mı yoksa 3 sene daha parasını ödemek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt