Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne orta saha gelir ne 10 numara kendinizi kandırmayın boşa.. Donk-Seri-lemina-ömer-taylan-belhanda-akbaba-selçuk :) 3 kişilik orta sahada 7 adam var oynayabilecek ve hiçbiri gönderilecek gibi durmuyor.. Hele 10 numarada manevi oğulları Arap ve akbaba var ona hiç heveslenmeyin..

Belhandayi sat
Lemina yanina Fofana
Onlerinde seri olmadi emre akbaba olmadi taylan koy gec
Arkaya yine genc hizli stoper al.

1 kaleci
2 stoper
2 bek
2 orta saha
2 kanat
2 forvet

Kesin sampiyonuz.. Bazilari transferlerle takimin toparlanacagini dusunuyor :)

Bilmiyorlarki Terim yine selcuk, belhanda koca gotluyu oynattiracak.

Sedika ve sarachide genc diye oynattirmaz :)

Deneyen var mi gördüğün rtas ne gibi yan etkileri var mesela
Şöyle ki bire bir tanımasam da arkadaşımın tanıdıkları var ki beraber PRP'ye gittiğim birisi onun dışında başka bir arkadaşım var bu estetik işlerinde çalışıyor hastanede hemşire doktor arası bir şey o da aynı şeyleri söylüyor .

Şöyle ki saçlarımız erkek tipi kellik denen zillet yüzünden döükülüyor . Bunun sebebi de testosteron hormonumuz . Bu ilaç da onu baskılıyor zaten ana maddesi başka bir ilaçta var hap türü ( prostata karşı ilac geliştirirken yan etki olarak saç çıkardığı bulunmuş ilacın ) dolayısıyla saçınızı çıkarıyor fakat hormonel sıkıntıları var bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Mavi losyon falan kullanmayın arkadaşlar saç çıkarır ama erkekliğiniz gider.

dün gece haluk yürekli Galatasaray sambacı sever diye tweet atmıştı

Fark ettiyseniz, Terim bu takimin basinda geldigi gun den bu yana surekli Transfer konusuyoruz.

Yok bu eksik, su eksik, buraya takviye lazim, suraya takviye lazim vesaire.

Hic bir oyuncudan extra bir performans alamadi, surekli transfer istiyor. Iyi bir teknik adam, duz oyuncudan bile extra performans alir, Riza calimbay, Boluspor kanat oyuncusundan, Menemensporda orta saha oyuncundan, kargalarin cop ilan ettigi stoperden extra performans aldi.

Bizim hocamiz, modern futbolda cok ama cok geride, takim 2 senedir ne oynuyor ben goremiyorum. Hangi oyun sablonu, hangi hucum setleri goremiyoruz sahada.

Linnes'e sezon başında 5 milyon teklif vardı o zaman gönderseydik genç scout sağ bek + Sangare yapardık. Fatih hoca ve yönetimin geçen sezondan beri yaptığı tek olumlu iş yok.
Ne sangaresi allah aşkına elimizdeki linnes geçen sene ikinci yarı mükemmel oynuyordu adamı bir kestik
bir daha forma yüzü görmedi bu linnes oynamak içind daha ne yapmalı brezilya vatandaşamı olsun
sangare gelse üç gün sonra çöp leş diye söversiniz

Almeria'nin bir stoperi sakatlanmis, eger Ozornwafor haftaya lig macinda yine oynamazsa geri cagirsinlar Kayserispor'a falan kiralik gitsin

Belhanda maaşına karşılık bonservisini verirsek karlı çıkarız bu gidişle

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Fark ettiyseniz, Terim bu takimin basinda geldigi gun den bu yana surekli Transfer konusuyoruz.

Yok bu eksik, su eksik, buraya takviye lazim, suraya takviye lazim vesaire.

Hic bir oyuncudan extra bir performans alamadi, surekli transfer istiyor. Iyi bir teknik adam, duz oyuncudan bile extra performans alir, Riza calimbay, Boluspor kanat oyuncusundan, Menemensporda orta saha oyuncundan, kargalarin cop ilan ettigi stoperden extra performans aldi.

Bizim hocamiz, modern futbolda cok ama cok geride, takim 2 senedir ne oynuyor ben goremiyorum. Hangi oyun sablonu, hangi hucum setleri goremiyoruz sahada.
Bunun için sahadaki oyun tarzına bakmak lazım. Sahaya böyle geniş yayıldığımız sürece hiçbir oyuncudan verim alamayız. Ben bu kadar geniş yayılıp iyi top oynayan sadece 2 kulüp biliyorum barcelona ve city ki onlar bile artık çoğu maçta zorlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt