Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Kesinlikle çıkarıyor hem de öyle böyle değil fakat çok sağlam yan etkileri var .Geçen gördüm mavi su cıkmış şimdi de, saç çıkarıyormuş güya.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle çıkarıyor hem de öyle böyle değil fakat çok sağlam yan etkileri var .Geçen gördüm mavi su cıkmış şimdi de, saç çıkarıyormuş güya.
sent via GSC
Ne gibi ? Kus otecekmi?Kesinlikle çıkarıyor hem de öyle böyle değil fakat çok sağlam yan etkileri var .
Vallah bilmiyorum o kadarını, benim ihtiyacım da yok çok şükür. Benim sorunum saçların erken beyazlaşması.Kesinlikle çıkarıyor hem de öyle böyle değil fakat çok sağlam yan etkileri var .

Deneyen var mi gördüğün rtas ne gibi yan etkileri var meselaKesinlikle çıkarıyor hem de öyle böyle değil fakat çok sağlam yan etkileri var .
Şöyle ki bire bir tanımasam da arkadaşımın tanıdıkları var ki beraber PRP'ye gittiğim birisi onun dışında başka bir arkadaşım var bu estetik işlerinde çalışıyor hastanede hemşire doktor arası bir şey o da aynı şeyleri söylüyor .Deneyen var mi gördüğün rtas ne gibi yan etkileri var mesela
Bugün izledin mi fofanayi rtasBelhandayi sat
Lemina yanina Fofana
Onlerinde seri olmadi emre akbaba olmadi taylan koy gec
Arkaya yine genc hizli stoper al.
Baktim, biraz ustun koru ndiaye gibi alip gidiyor cok rahat 6 8 karisimi bir sey sutlar paslar zayif birazBugün izledin mi fofanayi rtas
Ne sangaresi allah aşkına elimizdeki linnes geçen sene ikinci yarı mükemmel oynuyordu adamı bir kestikLinnes'e sezon başında 5 milyon teklif vardı o zaman gönderseydik genç scout sağ bek + Sangare yapardık. Fatih hoca ve yönetimin geçen sezondan beri yaptığı tek olumlu iş yok.
Bunun için sahadaki oyun tarzına bakmak lazım. Sahaya böyle geniş yayıldığımız sürece hiçbir oyuncudan verim alamayız. Ben bu kadar geniş yayılıp iyi top oynayan sadece 2 kulüp biliyorum barcelona ve city ki onlar bile artık çoğu maçta zorlanıyorFark ettiyseniz, Terim bu takimin basinda geldigi gun den bu yana surekli Transfer konusuyoruz.
Yok bu eksik, su eksik, buraya takviye lazim, suraya takviye lazim vesaire.
Hic bir oyuncudan extra bir performans alamadi, surekli transfer istiyor. Iyi bir teknik adam, duz oyuncudan bile extra performans alir, Riza calimbay, Boluspor kanat oyuncusundan, Menemensporda orta saha oyuncundan, kargalarin cop ilan ettigi stoperden extra performans aldi.
Bizim hocamiz, modern futbolda cok ama cok geride, takim 2 senedir ne oynuyor ben goremiyorum. Hangi oyun sablonu, hangi hucum setleri goremiyoruz sahada.