- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Şu adamı alabilsek keşke ama nasıl, Diagne artı bir miktar para mı teklif etsek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi yönetiliyoruz demiyorum fakat sene başında teklif var mıydı mesela adama hadi vardı diyelim burda alacağı maaş varken gitmek istedi miYahu bazıları abartıyor eyvallahda sende tam tersi abartıyorsun.
Kabul edin özellikle transferde kötü yyönetiliyoruz.ısrarla neyi savunmaya çalışıyorsunuz.
O mariano dediğin adamın performansının düşeceği çok belliydi.Peki bu konuda ne yapıldı.hiç bir çalışma yapılmadı.Şimdi kör gözlere sokunca rezil performansını eeee nasıl göndereceğiz.
Bu sadece mariano değil çoğu oyuncuda oluyor.
Daha yaptığımız transferleri oynatamıyoruz. Yeni transfer mi yapacazGece yattık transfer yok, sabah kalktık yine yok
Reyz bende mümkün dğl kürsüz diyordum lakin adamın antrenmanlara baktım. Dedigin gibi insan gibi calismiyorlar. Günde cift antrenman yapıyolar birde.valla reis bilemiyormki o vücutlar yağlanmadan nasıl okadar büyüyebiliyor anlayamıyorum bi türlü ama bazen antrenman programlarını izliyorum insan gibi çalısmıyorlar yav. şu beslenme mevzusuna kafam oldum olası hiç basmadı
senin fikrin ne?
instagram.com
Ahh Guga ah, istediğimiz o dönem bastırıp alacaktık bu arkadaşı.guga godin marcao saracchi
lemina taylan
cazares
jesse falcao onye
yedekler : linnes,donk,ömer,adem,şener,fegh,diagne,okan
Yangın tayfayı göreve mi çağırsak naapsak?Gece yattık transfer yok, sabah kalktık yine yok
Biz zaten pres ve baskı yemiyoruz ki.Jesse,Onyekuru oynarsa rakip defanslar hattı bu kadar ileride kurmaz.Haliyle pres ve baskıda daha az yeriz.
Her sağ bek elbette Mariano gibi olamaz ama bu vasat topçu için Mariano'nun geçmiş emeklerini hiçe sayınca insanlar ister istemez haklı tepkiler verebiliyorLinnes hakkında acımasızca eleştirler okuyorum.
Bir sağ bekten takımın oyun kurucusu olmasını bekleyemezsin. Her sağ bek Mariano/Eboue gibi olmayabilir. Bugun Juventus’ta Quadrado, ve ya Chelsea’de kaptan Azpilicueta’da savunmadan çıkarken tercih edilmiyorlar.
Hollanda’da bu bir kuraldır alt yapıda! Geriden oyun kurulduğunda top bir bek oyuncusuna verilmez.
Neden? Çünkü bu topa basmak için, rakibe verilen ideal bir fırsat. Bizim bu sezon skandalca Nagatomo’da ısrarla yapmamızı örnek alabilirsiniz.
Bekler, top orta sahadayken tercih edilir. Bilmem anlatabildim mi.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Teknik heyete kim gösterecek?... Ayrıca teknik heyet oyuncuların nerde duracağını göstermediği için sürekli pozisyon hatası yapıp top kaybedip kontra yiyoruz!
Dünkü maçın en iyi oyuncuları Emre Akbaba ve Lemina'ydı. Mümkün olduğunca ilk 11'de olmalılar.
Falcao tek forvet olarak koca bir 2. yarının geçmeyeceği anlaşıldı. Son 5 dakika oyuna giren Adem Büyük bile fark yarattı. Andone dönmeyecekse Diagne dönmeli.
Sağ bekte Şener'in performansı kötüydü. Linnes ve Şener'in performansları sağ bekte yeterli olmayacak gibi gözüküyor. Ocak'ta olmaz ama sezon sonunda esaslı bir sağ bek almak şart bu takıma. Sol bekte Saracchi'yi bir resmi maçta henüz izlemedik. Umarım tutar.
Orta sahada Seri'yi yine beğenmedim. İyi bir defans oyuncusu alabilirsek Lemina'nın yanına orta sahada ilk aday Donk olmalı. Ya da Emin Bayram'a stoperde güvenip şans vereceğiz.