Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi Arda gelince konuya h.o yaziyor muyuz yazmiyor muyuz? Karar verin ey GSC.

Hoca kendi maaşından kessin buna versin zaten 3 milyon mu ne aliyor senede ...gerçekten yazıklar olsun gelirse..

Galatasaray 2-0 önde. 2. yarı hoca dk 70 civarı Selçuk ve Arda'yı oyuna şak diye alıyor. Maçı 3-2 kaybediyoruz. Ultraslan sevinçten çıldırıyor hocam diyor 2-0 dan 3-2 maç kaybetmek ancak size yakışır, ölümüne kadar seninleyiz diyor. Fatih hoca maç sonu gerçek gs taraftarına teşekkür ediyor size asıl büyük süprizi açıklamadım diyor. Geleceğe yatırım olarak Sabri'yi alıyoruz diyor. Gerçek gs taraftaru sevinçten çıldırıyor.

Yıllardır beklediğimiz hayalimiz bu işte. Var ol Fatih Hocam.

Arda'yı madem illa alacaktık neden bu adamı kampın ilk gününde getirmediniz çalışsaydı bari kontratının hakkını vermek için.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Emre,Volkan,Melih Mahmutoğlu,Acun bilmem ne.Hatalarını yazsak buradan köye yol olur.Futbolculuğu bitmiş.Galatasaray'a hiçbir şey katamaz.Seni hiç sevmiyorum.Seveceğimi de sanmıyorum.Fatih hoca safına adam arıyor ondan alıyor seni belli.Fatih hocayı çok severim ama bu bariz bir hata.Umarım önceki gibiler gibi haklı çıkar biz mahcup oluruz ama bunu da hiç sanmıyorum.Umrumda değil hiç de desteklemem.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim.

belhanda taraftara küfretti forma giymeye devam etti

nzonzi hoca hazretlerine taktik eleştiri getirdi kadro dışı

aslolan kimmiş gördünüz mü

neydi o benim taraftarım benim oyuncum benim mefyam benim......

tebrik ederim renktaş galatasarayda iyiliğe güzelliğe dair ne varsa bitirdiniz ama

ağar terim arda ua galatasarayın yeni gerçeği

eğer senin gibi naif biri bile buna eyvallah ediyorsa geçmiş olsun
Beni Arda gelmiş gitmiş ilgilendirmiyor Emre kardeşim. Ben ortadayım. Gelirse desteklemem gelmesede umrumda olmaz. Ama Fatih Hoca başka. Kendisi bizim değerimiz.

Bu dedigin ceza sahasini karistiran farkli teknikler olayini kullanan bir takim gormedim ben major liglerde. Duran toplar dunyanin her yerinde bizdeki gibi kullaniliyor. Ha adamlar benim futbol bilgimin fark edemedigi duran top teknikleri kullaniyorlarsa orasini bilmiyorum. Benim gordugum bu. Tek fark bizimkiler orta acamiyor...
O dedigin farkli teknikler olayi da 1 defa ise yarar, 2 defa ise yarar 3.'sunde aninda onlem alinir. Uzun vaadede dediginin bir cozum oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
Uzun vadede çözüm dediğin etkin korner kullanma taktiklerini çalışmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt