Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Simdi Arda gelince konuya h.o yaziyor muyuz yazmiyor muyuz? Karar verin ey GSC.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin son iki harfi geldi mi?
Eger gelirse bilerek maaşini ödemeyelim, aylarca aç kalsin.
Falcao kirayalayacak helikopter ararken Arda efendi de otursun taş kemirsin.
Belhanda daha çok bizim çocuğumuzdur.MALARDA gelecegine BELHANDA kalsin
Surunsun burnu biraz diyeArda'yı madem illa alacaktık neden bu adamı kampın ilk gününde getirmediniz çalışsaydı bari kontratının hakkını vermek için.
Beni Arda gelmiş gitmiş ilgilendirmiyor Emre kardeşim. Ben ortadayım. Gelirse desteklemem gelmesede umrumda olmaz. Ama Fatih Hoca başka. Kendisi bizim değerimiz.tebrik ederim renktaş galatasarayda iyiliğe güzelliğe dair ne varsa bitirdiniz ama
ağar terim arda ua galatasarayın yeni gerçeği
eğer senin gibi naif biri bile buna eyvallah ediyorsa geçmiş olsun
Uzun vadede çözüm dediğin etkin korner kullanma taktiklerini çalışmak.Bu dedigin ceza sahasini karistiran farkli teknikler olayini kullanan bir takim gormedim ben major liglerde. Duran toplar dunyanin her yerinde bizdeki gibi kullaniliyor. Ha adamlar benim futbol bilgimin fark edemedigi duran top teknikleri kullaniyorlarsa orasini bilmiyorum. Benim gordugum bu. Tek fark bizimkiler orta acamiyor...
O dedigin farkli teknikler olayi da 1 defa ise yarar, 2 defa ise yarar 3.'sunde aninda onlem alinir. Uzun vaadede dediginin bir cozum oldugunu dusunmuyorum acikcasi.
Ters tepki olarak bir hafta boyunca avatarimi Arda Turan yapicam.Simdi Arda gelince konuya h.o yaziyor muyuz yazmiyor muyuz? Karar verin ey GSC.
hani reis benim niye haberim yok@Can Karabacak manyak laf yedin reis