Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcaoyu allayıp pullayıp satmak lazım mental açıdan zayıf stoper en sevmedıgm tarzda adam

solak stoper güzel fakat böylesi saatli bomba imkansız degismez konsantre 0
Hayır bir de sanki zoraki oynuyor gibi bir tavrı var oyun içinde. Acayip tilt oluyorum. Herif ortada pozisyon yokken gidip sari kart görmeyi başarıyor.

Burda yetersiz görülen Donk vallahi bu herife gore daha sağlam duruyor defansta. Muthis oynamiyor belki ama en azından ne yapacağını, nasil oynayacagini biliyorsun.

Sene sonu üçe beşe bakmadan satilmali. Su haliyle yabancı kontenjanı israfindan başka bir şey değil.

Hayır düşünüyorum 16 yaşındaki Emin Bayram bu heriften daha mi çok hata yapar?

bu da neymislik bisey yok
hepsi gayet olası
Ya daha dün Kobe Bryant helikopter kazasında öldü. Bu durumda dediklerin de gerçekleşebilir tabii ama hiçbiri gayet olası falan değil yahu abartmayın. İhtimalleri %10 falan. Emre Akbaba artık uzun zaman öyle sezon kapatan sakatlık geçirmeyecek ve düşmanlarını kucaklamaya devam edecek. Hatta Avrupa'ya satıp iyi para kazanacağız belki de.

Mert Hakan ve Emre Kılınç ile anlaştık bence ve Haziran kampında Florya'da olacaklar bence. Ayrıca Mehmet Özcan'ı da alırız gibime geliyor Eskişehir'den.

Lemina konusu olmayabilir bunlardan belki çünkü adam aşırı formda. 6 gibi 6. Melo'dan beri böylesi gelmemişti. Fernando falan diyorlar bir de utanmadan. Adam bayağı iyi ve bu yüzden Southampton seneye kendi kullanmak isteyebilir çünkü adamın sakatlığı da geçti ve çılgın atıyor.

Ya daha dün Kobe Bryant helikopter kazasında öldü. Bu durumda dediklerin de gerçekleşebilir tabii ama hiçbiri gayet olası falan değil yahu abartmayın. İhtimalleri %10 falan. Emre Akbaba artık uzun zaman öyle sezon kapatan sakatlık geçirmeyecek ve düşmanlarını kucaklamaya devam edecek. Hatta Avrupa'ya satıp iyi para kazanacağız belki de.

Mert Hakan ve Emre Kılınç ile anlaştık bence ve Haziran kampında Florya'da olacaklar bence. Ayrıca Mehmet Özcan'ı da alırız gibime geliyor Eskişehir'den.

Lemina konusu olmayabilir bunlardan belki çünkü adam aşırı formda. 6 gibi 6. Melo'dan beri böylesi gelmemişti. Fernando falan diyorlar bir de utanmadan. Adam bayağı iyi ve bu yüzden Southampton seneye kendi kullanmak isteyebilir çünkü adamın sakatlığı da geçti ve çılgın atıyor.
valla ben mert hakan ve emre konusuna da kesin gozuyle bakmıyorum. daha 5 ay var. hersey olur. cok gorduk boyle seyleri.
bize gelmek istiyorlar gibi ama isin icine para girince ne olacagı belli olmaz.

valla ben mert hakan ve emre konusuna da kesin gozuyle bakmıyorum. daha 5 ay var. hersey olur. cok gorduk boyle seyleri.
bize gelmek istiyorlar gibi ama isin icine para girince ne olacagı belli olmaz.
Fener veya hamsiler şampiyon olursa ikisininde aklını çok kolay çeler.

Üstelik seneye bizim limit sorunumuz da var.

Şimdiden anlaşma yapılmazsa eğer bonservissiz oyuncu oldukları için
Kuşlar bize gelmemesi adına her şeyi yaparlar.

Bizimkilerin noter veya başka resmi yollar ile sözleşme imzaladığını hiç ama hiç sanmıyorum.

Şifahen bizi söz vermişlerdir belki o kadar.

Fener veya hamsiler şampiyon olursa ikisininde aklını çok kolay çeler.

Üstelik seneye bizim limit sorunumuz da var.

Şimdiden anlaşma yapılmazsa eğer bonservissiz oyuncu oldukları için
Kuşlar bize gelmemesi adına her şeyi yaparlar.

Bizimkilerin noter veya başka resmi yollar ile sözleşme imzaladığını hiç ama hiç sanmıyorum.

Şifahen bizi söz vermişlerdir belki o kadar.

Yaw arkadaş 1 kere de ağzından hayırlı bir laf çıksın ya ben ömrü hayatımda bu kadar olumsuz negatif bir insanla karşılaşmadım.. Umarım sadece sanal alemde böyle takılıyorsundur diğer türlü hayal edemiyorum senle aynı ortamda yaşamayı..

Sikeci camiasi 5 senedir 1 tane kupa alamiyor, 1 tane futbol takimina kupa getiremediler.

sampiyon olamiyorsak, butce icin oyuncu satsinlar.

Kanteyi alıp önlerine de bruyne mane mahrez lewandowski koysak yine AAK reyis birşeyleri eleştirir adım gibi eminim..

Eleştirmek kötü bir durum değil bana göre. Avrupada başarı veya en azından kalıcı olmak istiyorsak en iyi oyunumuzda bile daha iyisini ve daha iyilerini aramalıyız. Bu seneki kötü ilk yarı bence "biz olduk" havasına girdiğimiz için ortaya çıktı biraz da.

Eleştirmek kötü bir durum değil bana göre. Avrupada başarı veya en azından kalıcı olmak istiyorsak en iyi oyunumuzda bile daha iyisini ve daha iyilerini aramalıyız. Bu seneki kötü ilk yarı bence "biz olduk" havasına girdiğimiz için ortaya çıktı biraz da.

Sanırım bahsettiğim arkadaşı tanımıyorsun tanısan anlarsın ne demek istediğimi.. Eleştiriyi hepimiz yapıyoruz..

İyi hos yendik ama bu futbol şampiyonluk için yeterli değil rakip sahalara gideceğiz guclu takimlarla oynayınca bu orta saha etkili olacak mı ben hiç sanmıyorum leminanin yanina biri gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt