- 3 Haziran 2015
- 53.864
- 61.870
- 3.963
İyi hos yendik ama bu futbol şampiyonluk için yeterli değil rakip sahalara gideceğiz guclu takimlarla oynayınca bu orta saha etkili olacak mı ben hiç sanmıyorum leminanin yanina biri gelmeli
daha ne yapalim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi hos yendik ama bu futbol şampiyonluk için yeterli değil rakip sahalara gideceğiz guclu takimlarla oynayınca bu orta saha etkili olacak mı ben hiç sanmıyorum leminanin yanina biri gelmeli
andone neredeMuslera
(Okan)
Mariano-Stoper-Marcao-Saracchi
(Şener)-(Donk)-(Ahmet)-(Linnes)
Lemina-Seri
(Taylan)-(Donk)
Feghouli-Emre-Onyekuru
(Sekidika)-(Belhanda)-(Ömer)
Falcao
(Adem)
14 yabancı oldu. Kabul oluyor böyle sanırım.
Stoper ve olursa Belhanda'nın yerine bir yabancı transfer ile ikinci devredeki kadromuz bu şekilde olacak bence.
4-5 sene sonra gelir gelirse tr ye.Emrecan ı kiralayacakmış juve. Dortmund'a vermeye çalışıyorlarmış. Çok ütopik ama bizim orta sahaya cuk oturur.
Linnes'i satarsan Nagatomo'yu takimda tutman lazim.Seneri Sol bek oynatmakla acaba Linnesi satabiliriz mesajimiydi?
Emrecan ı kiralayacakmış juve. Dortmund'a vermeye çalışıyorlarmış. Çok ütopik ama bizim orta sahaya cuk oturur.
Sekidika'nin kiraya verilebilecegini iddia edenler gördüm. Bir sezonda 3 farkli kulüpte forma giyemez FIFA kurallarina göre. Eskisehir'in transfer yasagi oldugunu ve listeye herhangi bir oyuncu ekleme ihtimalinin olmadigi düsünülürse Sekidika artik bizde kalacak. Hem ligde hem kupada forma giydi.
Luyindama listeden cikarilir, Nagatomo ve Nzonzi ayrilir. Belhanda'yi yaz dönemi satmak icin simdi bir yere kiraya verirler Babel gibi. Linnes hem sag hem solu yedekler ve sonunda stoper gelir. Fazlasini beklemeyin. Andone'yi takimda tuttuk dedi hoca.
Linnes'i satarsan Nagatomo'yu takimda tutman lazim.