Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €

Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz. :(

Amrabat her transfer döneminde travma haline geldi artik soylemeyelim :))

Discovery cihazımdan gönderildi

Sow ve Emenike eminim bizde daha çok gol atardi o kiyasta 3.siraya koyuyorum Buraki

Discovery cihazımdan gönderildi

onder-ozen-in-katilmiyorum-cevabi-gundeme-4989450_4517_b.jpg

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim5m

BUGÜNE DAİR • 1 | Hajrovic ve Telles bitti; açıklama için Dany ve Amrabat'ın gitmesi bekleniyor. Riera'da gönderilecek, sona yaklaşıldı.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4m

BUGÜNE DAİR • 2 | Tarık ve Veysel transferinde son düzlüğe girildi. Devre arası/sezon sonu kararı üzerinde görüşülüyor; gidişat olumlu.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim4m

BUGÜNE DAİR • 3 | Umut Gündoğan artık Galatasaraylı. İshak Doğan ve Salih Dursun hazırda bekliyor; Tarık ile Veysel'e göre hareket edilecek.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim3m

BUGÜNE DAİR • 4 | Gurbetçilerle, özellikle Tolgay Ali Arslan, Koray Günter ve Kaan Ayhan'la ilgili çalışmalar var; her an her şey olabilir.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim30s

BUGÜNE DAİR • 5 | Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu çok zor ama sürprizlere açık transferler. Beklentiye girmemek, olmazsa da üzülmemek lazım.

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim40s

BUGÜNE DAİR • 6 | Stoper transferi için; mutlu olacağımız kanımca yabancı ve çok kaliteli bir isim alınacak. İnanın hiçbir tahminim yok.==>?

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim32s

BUGÜNE DAİR • 7 | Büyük Galatasaray Taraftarı için bugünden itibaren hergün; hareketli, gururlu, mutlu ve olumlu haberlerle dolu geçecek.

forumu takip edip, günün özetini geçmiş :)

Gelen giden cöp var mi ?

guzeldi.elimizdeki yerliler konustuklarimizdan iyidir.ancak hem yabanci siniri hem 3 kulvarda devam ettigimiz icin yerli elrotasyonu sart oglu sart.e bidw bizim yerlileer form tutarlar bu sekilde .bence en iyi transferler olcay+hakan cal. olurdu 3+3 milyon euro ya.adamlar sirf hakana 8milyon istiyor o ayri konu.birde hajrovicin sozlesmeden sonra bu sezon sonuna kadar turk pasaportu cikarilacagini dusunuyorum.umarim oyledir

guzeldi.elimizdeki yerliler konustuklarimizdan iyidir.ancak hem yabanci siniri hem 3 kulvarda devam ettigimiz icin yerli elrotasyonu sart oglu sart.e bidw bizim yerlileer form tutarlar bu sekilde .bence en iyi transferler olcay+hakan cal. olurdu 3+3 milyon euro ya.adamlar sirf hakana 8milyon istiyor o ayri konu.birde hajrovicin sozlesmeden sonra bu sezon sonuna kadar turk pasaportu cikarilacagini dusunuyorum.umarim oyledir

Yerli rotasyonu şart tabi ama Hakan Çalhanoğlu treni 2012'da kaçtı. Bizim scout ekibi bunun gibi yetenekler bulacak işte. Ben Avrupa'da sağlam gurbetçi futbolcular olduğuna inanıyorum. Çöplerde var ama iyilerini bulmak scout ekibinin işi. Bizimkiler genelde çöplere yönelir.

AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €

Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz. :(

Bir de 3mil vermişler zaten kira için o da bonservis sayılır alınırsa.

Hergün bi açıklama yapacaktık biz noldu yahu? :)

Daha Muslera'yi bile açıklayamadık, bırakın Hajro ve Telles' i yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt