Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.889
- 7.387
- 1.743
icki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum
kederle ızdıraplarla arkadas oldum
Heyytt aslanim benim, efsane avatar geri gelmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icki nedir bilmezdim simdi bir ayyas oldum
kederle ızdıraplarla arkadas oldum
AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €
Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz.![]()
AS Roma, Cagliari'den Radja Nainggolan'ı 3 milyon € karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda satın alma opsiyonu 6 milyon €
Müthis...6 Milyon € Nain icin hic bir sey degil....Bizde Amrabat icin 8 Milyon veriyoruz.![]()
Sow ve Emenike eminim bizde daha çok gol atardi o kiyasta 3.siraya koyuyorum Buraki
Discovery cihazımdan gönderildi
O kim ki?
bende hiç izlemedim ama fifa 14 de iyi oynuyor
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim5m
BUGÜNE DAİR • 1 | Hajrovic ve Telles bitti; açıklama için Dany ve Amrabat'ın gitmesi bekleniyor. Riera'da gönderilecek, sona yaklaşıldı.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim4m
BUGÜNE DAİR • 2 | Tarık ve Veysel transferinde son düzlüğe girildi. Devre arası/sezon sonu kararı üzerinde görüşülüyor; gidişat olumlu.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim4m
BUGÜNE DAİR • 3 | Umut Gündoğan artık Galatasaraylı. İshak Doğan ve Salih Dursun hazırda bekliyor; Tarık ile Veysel'e göre hareket edilecek.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim3m
BUGÜNE DAİR • 4 | Gurbetçilerle, özellikle Tolgay Ali Arslan, Koray Günter ve Kaan Ayhan'la ilgili çalışmalar var; her an her şey olabilir.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim30s
BUGÜNE DAİR • 5 | Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu çok zor ama sürprizlere açık transferler. Beklentiye girmemek, olmazsa da üzülmemek lazım.
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim40s
BUGÜNE DAİR • 6 | Stoper transferi için; mutlu olacağımız kanımca yabancı ve çok kaliteli bir isim alınacak. İnanın hiçbir tahminim yok.==>?
Ben 1 Aslanım @ben1aslanim32s
BUGÜNE DAİR • 7 | Büyük Galatasaray Taraftarı için bugünden itibaren hergün; hareketli, gururlu, mutlu ve olumlu haberlerle dolu geçecek.
forumu takip edip, günün özetini geçmiş![]()
Gelen giden cöp var mi ?
Olum avatar'ı niye değiştirdin lan, efsaneydin, taklit gibi olmuşsun.![]()
guzeldi.elimizdeki yerliler konustuklarimizdan iyidir.ancak hem yabanci siniri hem 3 kulvarda devam ettigimiz icin yerli elrotasyonu sart oglu sart.e bidw bizim yerlileer form tutarlar bu sekilde .bence en iyi transferler olcay+hakan cal. olurdu 3+3 milyon euro ya.adamlar sirf hakana 8milyon istiyor o ayri konu.birde hajrovicin sozlesmeden sonra bu sezon sonuna kadar turk pasaportu cikarilacagini dusunuyorum.umarim oyledir
hangi avatarı reyis
Ersun Yanal haymana beygiri alsın | İzle | Spor | Skorer.tv :005::happy: koptumm..