Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakho'yu alacaksin opsiyonla ooof of efsane olur be

Maicon için olumsuz olmamak lazım ya daha çok erken. Bence açılacak o adam, baya verimli olacak göreceksiniz. Fernando veya ona benzer bir adam şart yalnız, Selçık-Tolga ikilisini oynatmayı düşünüyorsa s...mızın resmidir.

"Sabaha kadar havalimanında bekledim ama haberler iyi değildi, Galatasaray'a dönemedim fakat asıl plan, G.Saray'a dönmekti"-Jason Denayer

DFCsrHhWAAAwbO9.jpg

Yasinden daha iyi açık
Erenden daha iyi forvet
Donktan daha iyi ön libero
Carole den daha iyi bek
Serdardan daha iyi stoper olur.

Hepsini gectim hepsinden iyi Galatasaray lı olur.

stoperler tek basına savunma toparlayamaz tek basına oynat bakalım ramosu ne oluyor

yanında mutlaka süpürücü seri adam olmalı maicon cok iyi stoper ama agır yanında hırvat efendi neden serdarı denemiyor anlamıyorm

maicon ahmet 2si resmen kumar oynamak

Sinan vb. oyuncuların Avrupa da taliplerinin olmasının iki nedeni var.birincisi maaş.bizden 400-600 bin arası alıyor.Avrupada alacağı para maksimum 1000 olur...dikkat ederseniz yüksek maaş ödenen türk oyunculara teklif yok...ikincisi de özellikle Benfica gibi yetistirici takımlar bir oyuncunun alt yapıdan itibaren gelişimini izleyip öyle karar veriyor... yaş-fiyat-performans-maaş dengesini de tuttururlarsa transfer ediyorlar.

Sinan Gumus'un teklifleri artiyor, genc oyuncu icin benfica disinda da teklifler geliyor (beIN Sports)

En iyi teklif değerlendirilmeli. Kimin, hangi özelliğine meftun olduğunu anlayamıyorum. Futbol koşarak yapılabilen bir spordur ve bu eleman koşmaktan aciz, topla olağanüstü yeteneklerini de göremedim. Bundan bir şey olmayacağına dair isteyenle her tür iddiaya girerim...

denayere neden bu kadar olumsuz bakıyoruz? sağ bek mariano-denayer rotasyonu sol bek carole-linnes gayet yeterli olacaktır. denayer gelecekse sol bek gelmez muhtemelen. ayrıca maicon denayer çok iyi bir ikili olacak gibi :)

orta saha değişmediği sürece ramos-bonucci ikilisi yapsan ilginç goller yersin...Maicon'a yorum yapmak hata...Kjaer'in ilk geldiği zamanları hatırlayın

Hafta sonuna kadar Feghouli ve Imbula/Fernando transferi bitmesi lazim

en büyük sıkıntı ise yabancı sayısı. elimizdeki yerliler nitelik olarak zaten yetersizdi şimdi nicelikleri de azalıyor. ilk 18i nasıl oluşturacağız biz?

Maicon-Denayer tandemi çok iyi olur ama ben genede sağlam bir Serdar Aziz'i tercih ederim.

Sinan'i 3e 4e satip, Kerim Frei alinsa tepkiniz ne olurdu?

Belhandaya Cok kötü davrananlar oldu burda. Aslanim persembe teker Teker kapaklari cooooook güzel takacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt