Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan şu duygusal gece bile bi poka yaramıyo.lafa nerden girecem bilemiyom

olum o seni sallamiyosa bosver unut gitsin . bi bakmissin hayatinda bi baskasi var sap gibi kalirsin dunyan kararir. Ne yapacagini sasirirsin. Sana tavsiyem unut gitsin unutamam deme oyle bi unutursun ki . ulan sergen kafamizi actin sende ayni dertten bende muzdariptim bi ara :)

Cok mantıklı olmus. Mutfagi ozellikle cok begendim. Yillar oncesinde izledigim bir program vardi. Eleman eski evleri ucuza alip icini sahane hale getirip satiyordu. Sermaye varsa yapilabilecek islerden birisi.

Nişanlımda bende emlakçı olduğumuz için böyle uygun şeyler denk geldimi ya kendimiz yada akrabalara almaya çalışıyoruz. Mutfak ve Banyo yu süper yap kadınlar hayran kalıyor gerisi boş. Kiralamak basit oluyor. O gördüğün mutfağı ikinci el aldım herşeyi içinde 500€ verdim.

Hocam adama Ostersunds maçı için boş yüklendiler. Gomis , Gary markajda , Sinan ve Yasin'in Ostersunds forması eksikti , Selçuk zaten malum.

2 tane kritik pozisyonu tek başına oluşturdu , birinde yeteneği yetmedi , diğerinde Garry'nin bitiriciliği.
Gomis'i ayrı bir kenara koyarsak diğerlerinin alayı çöp tabi buna Tolga'da dahil. Çalım yok,şut yok,asist yok,skor yok. Sadece koşuyor. Galatasaray gibi bir takımda oynuyorsun eğer saydığımın hepsini az buçuk yapacaksın.

hersey unutuluyor dostlar diyeceğim odur ki tarihin hiçbir doneminde yasam savasi bu kadar zor olmamisti...

Nişanlımda bende emlakçı olduğumuz için böyle uygun şeyler denk geldimi ya kendimiz yada akrabalara almaya çalışıyoruz. Mutfak ve Banyo yu süper yap kadınlar hayran kalıyor gerisi boş. Kiralamak basit oluyor. O gördüğün mutfağı ikinci el aldım herşeyi içinde 500€ verdim.
Montajini da ben yaptim de ayakta alkislayayim?

Teşekkürler kiraya verdim üstü bu aksam. Aylık kredim 524€ kiracı ödeyecek hatta 26€ kar bile kalıyor. Ben ise alt katta oturacagim ev bu
f50bddb7d1cfc30d2d11d29607f06fe1.jpg
Mükemmel bi ortam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt