Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder tek başına tabiki birşey yapamaz. Ama dünkü ve ilk maçta Sneijder olsa fark yaratırdı diyorum. Yeterli mi? O gitti o yüzden böyleyiz demiyorum. Dün Sneijder olsaydı daha farklı olacağını söylüyorum.

Tudor denen angut kendi cikip söyledi "fark yaratacak kreatif oyuncumuz eksikti" diye.

Sneijderi binbir katakulli ile yollarsan böyle göt olursun iste.

Dursuna inanmak daha büyük hatadır.

dursun'dan ben de nefret ediyorum ama doğru söylediğini düşünüyorum. bruma burda bu salakların arasında harcandığının farkındaydı.

5 kere gitmek istiyorum diyen adamın alternartflerini sezon içinde bulursun o zaman.Sezon sonu da alırsın.Bruma bu takımın herşeyiydi Muslerayla beraber.Şimdi millet Garry/Yasin idare eder diyor,aynı şey gibi Melo gitti ama Bilal,Selçuk var demek gibi.Hakan'ı da orda oynatırız demek gibi.

bruma'nın yeri dolmaz aynen katılıyorum .

Zaten anlatmaya çalıştığım şey Sneijder gönderilecekse bile bu kadar acele edilmemesi gerekliliğiydi. Takımın berbat, sezonu erken açıyorsun, bırak gönderme. Gerekirse 1 yıl daha oynasın. Ya da Amerika Çin vs gidecekse gider sonra. Aceleniz nedir arkadaş. Şu maçlardan birinde oynasaydı en azından. Sneijder yönetim hatasıdır. Daha çok döner dolaşırız buraya. Belhandaya da yazık değil mi. Çocuğun üzerinde Sneijder baskısı olacak bundan sonra. Hep onunla kıyaslayacağız. Umduğumuz gibi olmazsa onu da küstüreceğiz.

İşte niye kıyaslıyoruz,kıyaslamayalım.Burada 5 yönetimin hatası varsa 1-2 de taraftarın hatası var,tamamen kontrolden çıktı sosyal medyadaki kesim özellikle.Belhanda'nın profiline ana avrat küfür etmek nedir sanki o gönderdi Sneijder'i.

Tudor denen angut kendi cikip söyledi "fark yaratacak kreatif oyuncumuz eksikti" diye.

Sneijderi binbir katakulli ile yollarsan böyle göt olursun iste.

Fark yaratacak dünyada sayılı ofansif ortasaha oyuncularından birini ellerinin tersiyle gönderdiler. Hadi bana gerçek bi 10 numara pozisyonunda oynayan adam alın. Eğer alamıyorsan 4-2-3-1 den vazgeçip yeni sistemle oynayacaksın. 2. maçta Sinan yerine Rodrigues tercih edilmedi, ilk maçta sinan 10 numara pozisyonunda sahadan silindi, baktığında hep 10 kişi oynadık iki maçta da. Belhanda yeteneği var ama kondisyonsuz adam karşısında amatör biri de olsa rezil olmaya açık. Elimizde başka creatif Yasin kalıyor. O da garibim koşabilse yapacak birşeyler ama kondisyon sıfır.

Video vardi bir tane taraftari döverek tribünden atiyorlardi. Kimseyi hedef göstermek istemiyorum ama bunu kimlerinin yaptigini tahmin etmek zor olmamali.

İşte niye kıyaslıyoruz,kıyaslamayalım.Burada 5 yönetimin hatası varsa 1-2 de taraftarın hatası var,tamamen kontrolden çıktı sosyal medyadaki kesim özellikle.Belhanda'nın profiline ana avrat küfür etmek nedir sanki o gönderdi Sneijder'i.

onlar hatalı o kısmı tasvip etmiyorum. Ancak şöyle bir gerçeklik var. Bir adamın forma numarası onun namusudur futbolcu için. Adam daha gönderilmeden 10un formasını giyersen o baskı altında ezilirsin. Kendisi Sneijder rolünü almak istedi. Küfredenlerin karşısındayım ama daha kulüple sözleşmesi devam eden birinin formasını giyersen sonuçlarına katlanmışsındır demektir.

Daha dur bu sezon coooook "ahhh Sneijder" diyenler cikacak ama is isten gecmis olacak her zamanki gibi ancak sonradan kafa basiyor bizim millette.
Sneijder bir kenara
Bruma'yı
Podolski'yi yerlerine adam almadan sen nasıl gönderebiliyosun neyine güveniyosun?
Sezonu en erken sen açıyosun avrupa maçın var elde ki yıldızlar gidiyo ve yerleri dolmuyo sen düşme mücadelesi veren takıma dönüyosun.

Yeminle şu takım şu an bu kalitesiz iğrenç haliyle lige başlasın küme düşme adayıyız bursa gibi. Böyle iğrenç bi kadro bu.

Lig'de bruma sneijder ile bişeyler yapıyoduk alt sıralarda ki takımlara üst sıralara diş geçiremiyoduk şu an tamamen bittik alt sıralarda eziyo bizi artık.

onlar hatalı o kısmı tasvip etmiyorum. Ancak şöyle bir gerçeklik var. Bir adamın forma numarası onun namusudur futbolcu için. Adam daha gönderilmeden 10un formasını giyersen o baskı altında ezilirsin. Kendisi Sneijder rolünü almak istedi. Küfredenlerin karşısındayım ama daha kulüple sözleşmesi devam eden birinin formasını giyersen sonuçlarına katlanmışsındır demektir.

Belli ki göndereceğiz demişler işte.Adam yeni burada,buranın dinamiklerine uzak olması gayet normal.Burada Belhanda'ya suç bulmuyorum,suç yönetimde ve kısmen taraftarda.O dediğini düşünüp hesap edecek olan yönetimdi,taraftarın böyle tepki vereceğini bile bile yaptılar bunu.

Sneijder bir kenara
Bruma'yı
Podolski'yi yerlerine adam almadan sen nasıl gönderebiliyosun neyine güveniyosun?
Sezonu en erken sen açıyosun avrupa maçın var elde ki yıldızlar gidiyo ve yerleri dolmuyo sen düşme mücadelesi veren takıma dönüyosun.

Yeminle şu takım şu an bu kalitesiz iğrenç haliyle lige başlasın küme düşme adayıyız bursa gibi. Böyle iğrenç bi kadro bu.

Lig'de bruma sneijder ile bişeyler yapıyoduk alt sıralarda ki takımlara üst sıralara diş geçiremiyoduk şu an tamamen bittik alt sıralarda eziyo bizi artık.

Yalnız Podolskinin yerini Adem Büyük bile doldururdu/doldurur

2. sezonunda hiç bir halta yaramadı malesef

Yalnız Podolskinin yerini Adem Büyük bile doldururdu/doldurur

2. sezonunda hiç bir halta yaramadı malesef
Ptt ligi takımlarına iş yapıyodu hiç olmadı
Şutları vardı uzaktan kaleyi zorluyodu
Şu an takım şut bile çekemiyo
Öfk gibi bi takıma 2 golü vardı bu saydığım 3'lünün.
Bizim sorunumuz üstte ki takımlaraydı şu an dibi gördük.

Footmercato'nun haberine göre; Marsilya ve Lyon kulüpleri, Carole'ü kadrosuna katmak için bir adım önde. Marsilya'nın sportif direktörü Andoni Zubizeratta'nın Carole'ü yakından takip ettiği yazıldı.

carole sattı takımı ,gitmek istediginden.çok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt