Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.704
- 16.067
- 2.538
Allahım ne olur acı bize bu dursundan kurtulalım
Bir dursun gider, başka dursun gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucescuyla bu düzen bu futbolcular olduğu sürece birşey olmazLucescu maskara edilecek bir adam degildir. Bunu herkes bilir.
Babacan oldugu kadar, affi da yoktur belli konularda. Bugüne kadar hicbir takimda kontrol sorunu yasamamistir.
Cok acikca söylüyorum. Mesele teknik, taktik olayi degildir aslinda, ki taktigin krali Lucescu´dadir.
Mesele sinerji meselesidir. Bu taraftar takimina, hocasina, yönetimine inanmiyor. Istersen Real Madrid´i satin al getir, sampiyon olamazsin.
Biz sampiyon olduysak, tek yumruk oldugumuz zaman olmusuzdur. Bu sartlarda en fazla 4. oluruz yine.
Lucescu en azindan sportif anlamda ümitlenmemize sebep olur, yönetimi de cakma entel pilavci liseliler düsünsün.
bunun gibisini afrikanın balta girmemiş ormanlarını bile araştır dünyanın hiç bi yerinde bulamazsınBir dursun gider, başka dursun gelir.
tam ben yazacaktım bunu aynen öyle.Sinan çöpü için 4.5m avro vermişler satmayan muallak evladıdır
A sporda hala Selcuk u savunuyorlar
Sinan çöpü için 4.5m avro vermişler satmayan muallak evladıdır
Lucescuyla bu düzen bu futbolcular olduğu sürece birşey olmaz
Yaşi ve sağlık sorunları ortada
Haginin çok el kol hareketi yaptığını bizzat gözlerimle gördüm
Zaten ertesi sene o takım dağıldı
Kimmiş büyük başkanBuyuk baskan Asporda
(dursun degil elbette)