Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu maskara edilecek bir adam degildir. Bunu herkes bilir.

Babacan oldugu kadar, affi da yoktur belli konularda. Bugüne kadar hicbir takimda kontrol sorunu yasamamistir.

Cok acikca söylüyorum. Mesele teknik, taktik olayi degildir aslinda, ki taktigin krali Lucescu´dadir.

Mesele sinerji meselesidir. Bu taraftar takimina, hocasina, yönetimine inanmiyor. Istersen Real Madrid´i satin al getir, sampiyon olamazsin.

Biz sampiyon olduysak, tek yumruk oldugumuz zaman olmusuzdur. Bu sartlarda en fazla 4. oluruz yine.

Lucescu en azindan sportif anlamda ümitlenmemize sebep olur, yönetimi de cakma entel pilavci liseliler düsünsün.
Lucescuyla bu düzen bu futbolcular olduğu sürece birşey olmaz
Yaşi ve sağlık sorunları ortada
Haginin çok el kol hareketi yaptığını bizzat gözlerimle gördüm
Zaten ertesi sene o takım dağıldı

lucescu kendini maskara etmez asla.
lucescunun arkasında durabilecek bir yönetim yok şu an bu yüzden geleceğini sanmıyorum.

Sinan çöpü için 4.5m avro vermişler satmayan muallak evladıdır

Sinan,Ahmet,Selçuk,Carole,Tolga,Yasin,Garry,Tarık,Donk,De Jong

Bunları göndermeyen yönetim şerefsizoğlu şerefsixdir.

Sinan çöpü için 4.5m avro vermişler satmayan muallak evladıdır
kRQBx2d_700wa_0.gif

bülent korkmaz kulube çağırılmış şeklinde haberler var.
ama ne için olduğu belli değil.

Lucescuyla bu düzen bu futbolcular olduğu sürece birşey olmaz
Yaşi ve sağlık sorunları ortada
Haginin çok el kol hareketi yaptığını bizzat gözlerimle gördüm
Zaten ertesi sene o takım dağıldı

Gönderilmesi gereken bir Selcuk kaldi, onun disinda futbolcuya dayali bir ortam oldugunu düsünmüyorum.

Mesele futbolcuya dayali bir ortam da degil, mesele capsizlik. Bizim futbolcularin cogu capsiz.

Selcuk, Tolga, Eren, Ahmet, Carole, Linnes, Yasin, Sinan, Rodrigues, alayi capsiz, alayi Anadolu futbolcusu, o da belki.

Linnes filan güveniyorduk, ama bu kadar capsizin arasinda "kötünün iyisi" oldugu icin diyorduk. En azindan bindirmeye calisiyor vs.

Ama yetersiz iste. Ben Sinan´i degil 5 Milyon´a, 1.5 Milyon veren olursa bile sirtimda götürürüm capsizi.

Yasin ile sözlesme uzatanin Allah belasini versin diyorum, baska birsey de demiyorum.

Eren´i gördükten sonra forvet transferi yapmamak da intihar olur. Burak degilse bile o kalitede birinden bahsediyorum.

Rezillik ya. Galatasaray gercekten acinasi halde. Cok yazik.

Eto-Menez-Maicon-Sandro-El Kabir-Danilo falan Antalya ölçeğinde bir takım için muhteşem bu sene iyi işler yaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt