Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Şu konuya hiç giresim yok artık
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu konuya hiç giresim yok artık
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Uğur Karakullukçuursun Özbek bırakmadan bir hizmet yapsın.Selcuk,Yasin,Sinan ve Tolga'yi kadro dışı bıraksın.Yoksa bu sezon ilk sekize giremez.butun yatırımlar boşa gider.Sezon sonunda Galatasaray in yeni başkanı olacak...
yabancı kuralı tamamen serbest değil kadroda yerli olması mecburi yaniTürk oyunculara zerre güvenim yok. En iyisinden en kötüsüne kadar hepsi egolu en iyisini gördük Arda son zamanlarda aşırı itici gelmeye başladı. Türk oyunculardan hiç bir cacık olmaz açık ve net.
Türk oyunculara zerre güvenim yok. En iyisinden en kötüsüne kadar hepsi egolu en iyisini gördük Arda son zamanlarda aşırı itici gelmeye başladı. Türk oyunculardan hiç bir cacık olmaz açık ve net.
Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Costa-Fernando-İmbula-Belhanda-Feghouli-Kono-Gomis
Bu kadro kurulsa bile Tudor ile başarılı olacağını zannetmiyorum.
yabancı kuralı tamamen serbest değil kadroda yerli olması mecburi yani
Yetenekli oyuncu yetişiyor ama iyi insan yetişmiyor bu sistemde. Altınordu bunu kıracak gibi görünüyor. Umarım o sloganlarından vazgeçmezler. "İyi insan, iyi vatandaş, iyi sporcu"
Para problem olmayacaksa, benim orta sahamda; Imbula-Godfred Mensah olur.@Alper Altun @Mustafa Canaslan
Imbula-Ndiaye mi Imbula/Ndiaye-Fernando mu?
Bana birincisi daha uzun vadeli ve özlediğimiz oyun için uygun bir ikili gibi geliyor..
Yeğenim antalyaspor da u11 de kaptan 3 aydır takip ettiler şimdi izmire davet ediyolar altınorduya sanırım vericez almanca ingilizce ders agırlıklı okulları. Özlediginizde her geldiginizde yol ve konaklama masraflarını biz karşılıcaz dediler
Devlet kulüplerin vergi borcunu affedeceğine kuruşuna kadar alıp, Altınordu gibi takımlara teşvik vermesi lazım.