Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuya hiç giresim yok artık

Bu Ateş üfleyerek sönmez

aziz_yildirim_ne_isin_var_burada_sana_gelme_demedik_mi_taraftar_seni_istemiyor_h109173_12029.jpg

Türk oyunculara zerre güvenim yok. En iyisinden en kötüsüne kadar hepsi egolu en iyisini gördük Arda son zamanlarda aşırı itici gelmeye başladı. Türk oyunculardan hiç bir cacık olmaz açık ve net.

Ndiaye gelmez yaw 10 Mio ne demek şu durumda bizim takım için İmbulayı kiralama ihtimalimiz daha çok

Türk oyunculara zerre güvenim yok. En iyisinden en kötüsüne kadar hepsi egolu en iyisini gördük Arda son zamanlarda aşırı itici gelmeye başladı. Türk oyunculardan hiç bir cacık olmaz açık ve net.
yabancı kuralı tamamen serbest değil kadroda yerli olması mecburi yani

Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Costa-Fernando-İmbula-Belhanda-Feghouli-Kono-Gomis

Bu kadro kurulsa bile Tudor ile başarılı olacağını zannetmiyorum.

Yetenekli oyuncu yetişiyor ama iyi insan yetişmiyor bu sistemde. Altınordu bunu kıracak gibi görünüyor. Umarım o sloganlarından vazgeçmezler. "İyi insan, iyi vatandaş, iyi sporcu"

Paris United*@parisunited6
[Info Paris U] En privé, Pini Zahavi, parle de "Deal Done" pour le dossier Neymar - PSG

Bitmiş gibi

Yetenekli oyuncu yetişiyor ama iyi insan yetişmiyor bu sistemde. Altınordu bunu kıracak gibi görünüyor. Umarım o sloganlarından vazgeçmezler. "İyi insan, iyi vatandaş, iyi sporcu"

Yeğenim antalyaspor da u11 de kaptan 3 aydır takip ettiler şimdi izmire davet ediyolar altınorduya sanırım vericez almanca ingilizce ders agırlıklı okulları. Özlediginizde her geldiginizde yol ve konaklama masraflarını biz karşılıcaz dediler

@Alper Altun @Mustafa Canaslan

Imbula-Ndiaye mi Imbula/Ndiaye-Fernando mu?

Bana birincisi daha uzun vadeli ve özlediğimiz oyun için uygun bir ikili gibi geliyor..
Para problem olmayacaksa, benim orta sahamda; Imbula-Godfred Mensah olur.

Ama senin verdigin listeden oyunun iki yonunu oynayabilecek bir orta sahada Imbula-NDiaye derim.

Ilerideki dort oyuncun cok iyise, pozisyon uretmekte, gol atmakta sıkıntı cekmiyorlarsa daha saglam bir ikili icin de Imbula-Fernando derim ;)

Kisaca, oynayacagimiz oyun sablonuna hangileri daha uygunsa onu alirdim. Ben daha nasil oynayacagimizi cozemedim :) Klasik 10 numara da mi oynayacak Belhanda, yoksa soyle birsey demi:

VMBMNR.png

Türk teknik adamları da katıyorum ben iticilik konusunda.Fatih Terim in saçmalıkları, Abdullah Avcı'nin ben bildim edalari,Ersun Yanal'ın alangirli işleri hatta Şenol Güneş in bile antipatik hareketleri beni iyice soğuttu Türk hocalardan.

Yeğenim antalyaspor da u11 de kaptan 3 aydır takip ettiler şimdi izmire davet ediyolar altınorduya sanırım vericez almanca ingilizce ders agırlıklı okulları. Özlediginizde her geldiginizde yol ve konaklama masraflarını biz karşılıcaz dediler

Devlet kulüplerin vergi borcunu affedeceğine kuruşuna kadar alıp, Altınordu gibi takımlara teşvik vermesi lazım.

....................... ... Muslera...............
........ Denayer..... Maicon..... Serdar .........
Mariano.....Fernando.....İmbula....Transfer
........... Feghouli...................Belhanda.......
..............................Gomis..............................

Tudorcuk çok istediği 3 4 3 ü böyle uygulatırsa bi nevi bişiler olabilir

Devlet kulüplerin vergi borcunu affedeceğine kuruşuna kadar alıp, Altınordu gibi takımlara teşvik vermesi lazım.

Aynen. Salı günü tesislere davet ettiler 3 takım istedi gs fb ve altınordu biz altınorduya vericez salı günü gidip son konusmayı yapıcaz tesislere bakıcaz sonucta daha 11 yasındaki cocugu emanet etmek kolay değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt