Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar alıştı tabi nasilsa yaptirim yok gelip kafa yapiyolar

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

küçücük aklınla ironi yapmaya çalışıyon uğraşmam bile senle ben antalyadan kombine alıp galatasaray maçlarına giden adamım fatih hoca zamanında senin haddin bile değil benim taraftarlığımı sorgulaman.Başka riva yok artık satacak 29 yaşındaki adama 8 milyon euro bonservis verilipte alınmaz.

Hmm selçukla tolgaya devam edelim diyosun yani. Bu kalitede adamları türkiyeye bu ücretler dışında nasıl getirebiliriz sence.?

fernando tipinde bi oyuncu icin 29 yaş bence problem değil daha iyi hatta tecrubesiyle en olgun dönemini yaşar melo gibi
29 yaşinda EPL'den gelecek adam herseyiyle ok..

Mariano
Maicon
Gomis
Belhanda
Feghouli
Fernando

ve 3 oyuncu daha aslında tek tek bakarsak müthiş maliyetler değil....bu yapılanma 3 sene içinde olmalıydı bir kerette topluyoruz ondan çok gözüküyor ama hepsi iyi oyuncu

Reziller sanki messi Neymar i ikna ediyorlar.
İşte Ünal başkanım olsa gider bir kahvesini içerdi city sahibinin anında burdaydi fernando

Sende bi tarafina kina yakarsin. Ulan fernando bize gelirse dua et epl de hala piyasasi olan bi adam 2-3 milyona alabilecegini mi saniyon.

lan fernando kim kaç sefer izledin takoz orta saha adam ben iddaa oynıyan adamım sabah akşam premier lig izlerim fernando 8 milyon euro bonservise değecek bir oyuncu değil ona vereceğin parayı leminaya göm daha iyi.

fernando 8 olsa alamayiz zaten 6-6.5 falan olcak o iş insallah

lan fernando kim kaç sefer izledin takoz orta saha adam ben iddaa oynıyan adamım sabah akşam premier lig izlerim fernando 8 milyon euro bonservise değecek bir oyuncu değil ona vereceğin parayı leminaya göm daha iyi.

Allahin beyinsizine laf anlatmaya calisiyoz bizde fernando san marino liginde oynayan bi adam degil cok macini izledim.
2- sen 8 milyona leminanin basini alirsin.

Allahin beyinsizine laf anlatmaya calisiyoz bizde fernando san marino liginde oynayan bi adam degil cok macini izledim.
2- sen 8 milyona leminanin basini alirsin.

hasadasd beyinsiz sensin olm kaç kere izledin.Leminaya 8 olmaz 15-16 olur ama satarsın onu yine fernandoyu aldınmı son durak 50 sefer yazmam gerekiyor herhalde anlaman için.

Feghouli'ye ödenecek maaş;

NTV Spor: 3,1 M €
BIP Spor: 3,35 M €
TRT Spor: 3,5 M €

Feghouli'ye ödenecek maaş;

NTV Spor: 3,1 M €
BIP Spor: 3,35 M €
TRT Spor: 3,5 M €

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt