Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozhan Canaydin baskanligindaki FT imi izlesen veya Tromso faciasi Gerets de ayni o zaman.. Ama Gerets basarisizmi diye sorunca dut yemis bulbule donuluyor... Gerets de Tromsoye elendi sonra Ligin ebesini belledi adam takim ile... 2 gunde futbolumu ogrendi bu adam (tromsoden sonra)
tudorun gitmesini özdursun faciasından önce savunuyordum zaten bu rezaletin geleceği belliydi devam ederse daha da büyük rezaletlere imza atacaktır emin ol. bir maçla adam asmıyoruz burda yani tudorun ne olduğunu geçen yılki galatasaray performansıyla çözdük. şimdi gelip kadro şöyle böyle diyeceksiniz kadro kötü ama kadrodan öte bu adamda ve oynattığı futbolda zerre ışık yok . bu işi başarabileceğine kanıt olabilecek bi kariyeri de yok. tudorla devam etmek bi kumardır ya tutarsa hesabı

Terim yatsin kalksin once Faruk Suren ve Alp Yalman'a sonra Hagi'ye, Hakan Sukur'e falan tesekkur etsin
4 senelik sampiyonluk ve arkasindan gelen uefa kupasi bir projeydi, bu projede Terim'in secilmesi de olimpiyat milli takimdan baslayip secilen oyuncu grubunun yillarca basinda olmasindan
Takimin zor zamaninda cekti gitti, parayi secti, ustelik kupa vermeyi bile zul sayan bi adama patron diyerek
Bana Terim'i anlatmayin

Kardeş tamam da terim uefa kupasını kazandıktan sonra kendi gitti avrupa hedefi oldugu icin.canaydin döneminde lucescu'nun bıraktığı takımı duman etti ve çok başarısız olduğu için gitti.Aysal döneminde de antalyaspor maçından sonraki basın toplantısında ''ben birileri istiyor diye sözleşme uzatmam .''diyip direk aysala salladı zaten gitmek istiyordu.biz ferguson yaratma modelini terimle değil lucescu'yu göndermekle kaçırdık.o hamle tarihimizin kırılma noktasıymis.simdi düşünüyorum da bir sene önce ş.ligi çeyrek finali yapmış ve üstüne ertesi sene ligde vasat kadroyla şampiyon yapıp,ş.liginde ç.finali ofsayt golle kaçırmış bir adam hakikaten nasıl yollanır?..
Terim ilk ayrılığı hataydı haklısın.
Aysal dönemini hiç girmeyelim uzar gider o konu yine. Lucescu da dediğin gibi şutlanması büyük hataydı da bir çoğumuz terim gelecek denildiği vakit aynı hatayı yapardık galiba.

Benim sorunum tutan adamı ve başarısı bizim camiada çok yüksek oranlı bir teknik direktöre sahip çıkmamızdır. Bu belki şimdi tudor da olabilir bilemem. Baktın aynı başarı ve kimyası tutu bizde tutacaksın onuda istikrarlı şekilde. Benim meselem illaki terim değil istikrarlı şekilde başarılı getiren x bir teknik direktörü tutmakta.
Allah bilir ne zaman terim gibi performans göstere bilecek hoca bulacağız.

O zaman muslerayi da yollayalim?

Bak Sneijder yoktu super di mi??

Onun yerine bedava oynayan belhanda vardi.

Arkasinda Sneijderi yoran 2 li Selcuk be Tolga vardi.

Noldu? Ismini ilk kez duydugumuz isvec koyu takimini ezip gectik, belhanda sov yapti di mi?? 5 gol 10asist!!
Sen konuyu ordan alıp başka yere koyuyorsun
Önce ne tartistigimizi bilelim
Konu takıma yapılacak transferler
Ilk defa elenmiyoruz ne yapalım elendik diye 34 yaşında sneijderi Geri mi getirelim

2017/2018 İlhan Cavcav sezonu şampiyonluk oranları açıklandı.
Beşiktaş 2.10
Galatasaray 3.00
Fenerbahçe 4.50

şampiyon yaptığına göre ilk sezonuna başarılı diyebiliriz. nereye varacaksın burdan

Gerets de Tromsoye elenip (kadro tamam degildi) kadro tamamlandiginda tozunu attirdi TSL nin... Varmak istedigim yer ise zirt pirt td degistirerek elimize birsey gecmez... Suan Tudor icin yapilan elestiriler o zaman Gerets e yapiliyordu, koyune don Belcikali felan zart zurt toptan futboldan anlamiyor, pozisyona giremiyoruz felan diyoirlardi adam takimla 80 civari puan almisti yanlis hatirlamiyorsam

Aynen benim için de. Çünkü onları almak kolay işti.

Fernando ve Feghouli daha zor transferler. Gomis Belhanda ve Maicon'u sen ben yönetici olsak aşağı yukarı aynı paralara getiririz hatta belki daha az paraya bile.

Asıl beceri gerektiren transferler Feghouli Fernando gibi adamlar. Bunları alsınlar o zaman överim Dursunu da Cenk Ergünü de. Ama Gomis Belhanda Maicon gibi zor olmayan transferler için övmem.

sent via GSC

En zor transfer imbula transferidir. Veya hangi mevki olursa olsun imbula tarzı transferler en zor transferlerdir.
Fernando ve feg transferlerininde çok zor olmadığını düşünüyorum. Doğru transferler diyebiliriz ama kesinlikkle zor olduğunu düşünmüyorum. Mesela bruma, sneijder gibi bonservis,yaş, kalite, kariyer vs gibi birçok parametrenin olduğu transferler zor transferdir..
Ama bu yönetim o kadar çapsız ki bu yapılan transferler onlar için epey zor diyebiliriz.

Bence mevki anlamında , gelen giden anlamında ne zaman eksiksiz doğru bir kadro kurulur o zaman bu işi yapanlar övülür.Artık Galatasarayın yarım yamalak kadro kurma lüksü yok.

Antrikot da çok antioksidanlar mevcut mu ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™
Kırmızı etlerde de antioksidanlar mevcut.
Fazla yağlı olmaması lazım ve pişirirken yanmamasına dikkat etmek gerekiyor.Bir de tavada pişiriyorsan yağ eklemeye gerek yok.Zaten antrikot bir miktar yağlı olur.

fad7cd0fd7e8d8db668d2dbef3403723.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Su arkada, yuzu yarım çıkan Selcuk degil mi ? Yine saklanmış

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim Volkani sirtina alir gelir Fegüli Megülide gelmez

Hertha Sinan Kurt'u kiralamak veya uygun teklife satmayı düşünüyormuş. Sinan da satılırsa yerli açığı doğacakken almak mantıklı olmaz mı? Eksiği olan da bir mevki. Hücumun her yerinde oynuyor. Biraz kendini gösterirse Sinan Gümüş gibi 1-2 sene sonra 5 milyon euroya falan da satabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt