Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya 8 de oynayabilir ama ne kadar verimli olur. Defansi iyi değil ki. Banega gibi adamlar ile orta saha kurulması için klasik İspanyol takımlarının orta sahası gibi kurmak lazım. Xavi iniesta bosquests misali. Bu adam 30 yaşında ancak bizde 10 numara oynar. Onu demek istedim ben. Dalga geçtim tabi Twitter mevzusuda ciddiye aldılar :)

Ya 8 de oynayabilir ama ne kadar verimli olur. Defansi iyi değil ki. Banega gibi adamlar ile orta saha kurulması için klasik İspanyol takımlarının orta sahası gibi kurmak lazım. Xavi iniesta bosquests misali. Bu adam 30 yaşında ancak bizde 10 numara oynar. Onu demek istedim ben. Dalga geçtim tabi Twitter mevzusuda ciddiye aldılar :)
Bende onu söylüyorum orta sahada artık koşmayan oyuncuların devri bitti.Tüm oyuncular dinamik olmalı.Yoksa Sevilla niye versin Banegayı bize beleşe.

:) Yaw biliyorum dalga geçtim onu yazarken ama adam bu yaştan sonra zor 8 oynar
Olm ciddi bir mevzuda bir iddia sunuyorsan ciddi şekilde desteklemen lazım.

Trabzon bu ligde Sosa,Yusuf,Parmak orta sahası ile oynadı bu işin yaşı olmaz. ŞL için diyorsan da zaten o iş yaş.

Fatih hocanin Vedati isteme sebebinorta saha yumusakligi diye dusunuyorum,muhtemelen ainda Elmander,Şükür ikamesi olarak görüyordur

@yakupcinar: Galatasaray'da Antonio Valencia transferi rafa kalktı. Teknik heyet bu transfere onay vermedi. Ki oyuncu gelmeye çok sıcak bakıyordu. Fatih Terim Linnes ve Şener Özbayraklı'yı o bölgeye yeterli görüyor. Mariano'ya teklif gelirse mutlaka yollar ayrılacak...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle boş transferlerin kapını görmek istemiyorum musp
babel bos degil bence yaw. Hele kanat + forvet rotasyonu icin ideal bir oyuncu. Sener de MAX 750k alirsa iyidir.
ondan sonrada bombalar patlar umarim (muriqi bombasi degil). cok oyuncu lazim degil bize
2cm
1kanat
1forvet
Bunlar ilk 11 icin
yedek icin bonus 3-4 oyuncu (hayvan gibi oyuncular olmasina gerekmiyor.)

Parmak gibi topçumuz yok yalnız. Her maç canı çıkıyor çocuğun
Hacı o çocuğun stili öyle. Geçen yıla kadar sol açık oynuyordu bir anda 6 numaraya koydular zaten direk o mevki oyuncusu da değil.

Pas kalitesi yüksek adam, temposuzluğunu giderir. Badou kadar tempolu adam yok, ama kafa olmayınca olmuyor.

Son düzenleme:
Olm ciddi bir mevzuda bir iddia sunuyorsan ciddi şekilde desteklemen lazım.

Trabzon bu ligde Sosa,Yusuf,Parmak orta sahası ile oynadı bu işin yaşı olmaz. ŞL için diyorsan da zaten o iş yaş.
Ya ben baştan beri zaten şampiyonlar ligi diyorum. Kim ligden bahsetti :) erik gerets ile elli milyon tane ofansif adamla neler yaptık ligde. Ben futbolda olması gerekeni söylüyorum. Banega gibi adamlar ile oynamak için 3 lu orta saha olması lazım işte. Bir 10 numara birde banega aşırı yumuşak olur. Yanlışsa duzeltiyim

Belhanda banega arkasına portodaki danilo pereira gibi bi dos koyacaksın var ya o zaman kafada soru işareti kalmaz işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt