Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne satılmış.

H.O.

f1941e72e7f34028c7084ee17acbba93.jpg

Kendisini gram sevmem lakin çok iyi demiş. Teklifimizi beğenmeyip X takımdan şu kadar maaşı zaten alabilirim diyen Muzzi gibi heriflere ağzının payını verip bir daha o kulüpten sokmayacaksın.
Bu arada bu herif kim lan? :D
Wolfsburg diyince herhalde iyi bir kumaşı filan vardır dedim, meğer 4. ligmiş. qwsqwsqwsqws
Herifin suratına 2 sn bakınca nasıl bir fırıldak olduğunu anlıyorsun zaten. Dün TS'nin kapısına gidip istediği parayı alamadı. Bugün FB'ye imza atıp çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylemiş. Puhahaha

Belhanda merkezli oyunla Avrupa'da başarılı hayal, hatta Welbeck yazmışım ama oraya Muriqi olacak gibi. Fernando istikrarsız, bekler istikrarsız, hoca başta diye max şampiyonluk CL de max Uefa.
aynen öyle ortasaha merkez komple değişmeli banega değil modric gelse ne farkeder sorun sadece ndiaye demek saçmalık olur,forvet için muriç yedek için bile gereksiz bence welbeck,sturridge gibi adamlar kaliteli olmalarına rağmen tek forvette ne kadar iş yaparlar tartışılır,şampiyonlukta büyük payı olan onyekuru yok yerine ne katkı vereceği belli olmayan babel geliyor:red:

Diagne, Instagramdan Galatasaray yazısını kaldırdı hayırlı olsun satıldı herhalde

Kendisini gram sevmem lakin çok iyi demiş. Teklifimizi beğenmeyip X takımdan şu kadar maaşı zaten alabilirim diyen Muzzi gibi heriflere ağzının payını verip bir daha o kulüpten sokmayacaksın.
Bu arada bu herif kim lan? :D
Wolfsburg diyince herhalde iyi bir kumaşı filan vardır dedim, meğer 4. ligmiş. qwsqwsqwsqws
Herifin suratına 2 sn bakınca nasıl bir fırıldak olduğunu anlıyorsun zaten. Dün TS'nin kapısına gidip istediği parayı alamadı. Bugün FB'ye imza atıp çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söylemiş. Puhahaha

Valla ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum adını

Hani fm de bile profilini görmedim enteresan bir isim

Finalist Güney Kore'den Lee Kangin, #U20WC'nin en iyi oyuncusu seçildi. Valencia'da forma giyen Lee, 7 maçta 2 gol atıp, 4 asist yaptı.

D9H6IwVWkAAwY2N.jpg

Diagne 13-15 arasına giderse, dağılım muhtemelen Luyindama 4-5m, Banega 5-6m, Vedat 3-4m, Onyekuru 1-2m (kiralık) olacak. Ucu ucuna anca yeter. Babel, Jimmy, Şener bonservissiz. Eğer Diagne'den başka oyuncu satamazsak dönem sonuna kadar elimiz kolumuz bağlı. Bonservissiz adam kovalarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt