Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?
48905

Yanlışınız var gibi duruyor

Kötü demedim. Bizim borç alacak farkını hesaba kaymadan borcumuz 3 milyar TL dedim. Geçen sene Ali koç 4.6 milyar TL borç var diyordu. 1 1 milyar TL kapanmış. 350 milyon Ali koç de. 200 milyon fener ol kampanyası desen. Bunlar bedelli artırımıda yapmıştı sanırım. İnternette tam sonuç bulamadım ama 350 milyon TL (sporx'de yazan ) 'de bedelli artırımından gelmiş olsa 900 milyon yapar. 200 milyon TL nereden bulmuşlar acaba ?
Saçma sapan yorumlar yapmayalım. Borcu kapattıkları falan yok.

Bu sene 1.260 milyar gelir elde ettiklerini iddia ediyorlar ve bu koşulda bile önceki döneme göre zararları aynı seviyede. Bu gelirin yaklaşık 400 milyonu Koçun ortaya koyduğu para, 300 milyonu bedelli sermaye arttırımı yani 1 yılda bu kadar zarar ettirmiş kulübe. Artı 700 milyon girmiş havadan ama zarar yine aynı.

Üstüne 2019un ilk 6 ayı için de külliyen zarardalar.

İşkembeden yorum yapmayalım az araştırıp konuşalım. 1.1 milyarı 1 yılda eritme ihtimali cebinden o kadar para koymadığı sürece imkansız.

Saçma sapan yorumlar yapmayalım. Borcu kapattıkları falan yok.

Bu sene 1.260 milyar gelir elde ettiklerini iddia ediyorlar ve bu koşulda bile dönem karları 30 milyon lira civarında. Bu gelirin yaklaşık 400 milyonu Koçun ortaya koyduğu para, 300 milyonu bedelli sermaye arttırımı yani 1 yılda bu kadar zarar ettirmiş kulübe.

Üstüne 2019un ilk 6 ayı için de külliyen zarardalar.

İşkembeden yorum yapmayalım az araştırıp konuşalım. 1.1 milyarı 1 yılda eritme ihtimali cebinden o kadar para koymadığı sürece imkansız.

Ali Koç 4.6 milyar TL borç var niye dedi anlamadım. Ajitasyon mu yapıyor ?

Ali Koç 4.6 milyar TL borç var niye dedi anlamadım. Ajitasyon mu yapıyor ?
Borç alacak farkı olmadan 4.6 milyar liradır o, açıkladıkları 3.6 milyar lira şu an net borçları ki bu yıl borç alacak farkı da arttı.

Zaten kendileri açıkladı geçen sezon 57 milyon euro eksidelerdi. Bu sezon da bir o kadar eksideler para toplayıp kompanze etmeye çalışıyorlar.

Okan koç'u izledim az önce.
Kim bunu yorumcu yapmış?

Karşısındaki kadın sürekli konuşması ile dalga geçiyor buna rağmen hala yorum yapmaya devam ediyor.
Üstelik herhangi bir birikimi de yok gibi

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Bizim şimdi Stad sponsorlogu çok önemli oldu. 10 yıllık 70-80 milyon Euro'luk bir teklif gelse ne güzel olur. Bu parayı peşin alırsak çok çok güzel olur. 2019 Euro kurunu 7 lira olacağını varsayarak 70x7=490 milyon TL.

Bir anda borcu 490 milyon TL azaltabiliriz. Bu teklif gelir mi bilmiyorum ?

Okan koç'u izledim az önce.
Kim bunu yorumcu yapmış?

Karşısındaki kadın sürekli konuşması ile dalga geçiyor buna rağmen hala yorum yapmaya devam ediyor.
Üstelik herhangi bir birikimi de yok gibi

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
Beşiktaşlı veya Fenerbahçeli yorumcular bize salladığı zaman taraftarları yorumculara destek oluyolar..

okan koçu raht bırakın hayatta kalmaya çalışıyor azıcık da flört ediyor

Yıllarca Galatasaray fakir diye dalga geçtiler Aziz sayesinde uyudular şimdi görüyoruz ki en batak kulüp fenerbahçe

Aytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya

Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla

İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici

Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !

Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt