Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Arda'nin iyi bir aile babasi olmasi mumkun degildirDavranış olarak takımın başındaki adam ile Arda arasında da bir fark yok bunu da kabul edelim.
Ayrica Fatih Terim yavsak degildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'nin iyi bir aile babasi olmasi mumkun degildirDavranış olarak takımın başındaki adam ile Arda arasında da bir fark yok bunu da kabul edelim.
Çok duygulandım, müsaden ile ağlamaya gidiyorum.
Terim ardayı karakter olarak bozuk para gibi harcarDavranış olarak takımın başındaki adam ile Arda arasında da bir fark yok bunu da kabul edelim.
Hoca bugüne kadar yaptığı her hatanın bir şekilde bedelini ödedi. Gitti Mahkemede ne yaptı ise açık açık anlattı. Milli Takımın başında yaptığı yanlışların bedelini milli takımdan ayrılarak ödedi. Bu ismini yazdığın diğer vatandaşlar bugüne kadar yaptıklarını kabul ettiler mi? Yaptıklarına karşı bir bedel ödediler mi?Linç yaşamamak için detaylara girmeyelim ama en azından hata yaptıklarını kabul etmeme konusunda pek farklı değillerdir.
Emre de Volkan da Terim de Arda da Töre de Aziz Yıldırım da ne bileyim futbolda aklınıza gelecek onlarc aisim böyle bizim ülkede.
Fifa kariyercimiz gene emre akbaba hayali gormeye basladi.Yok reis ona sonuna kadar katılıyorum ben de Emre sağlam olsaydı bu sezon çok ekstra katkı vereceğine hatta Ljajic'den filan daha fazla skor katkısı vereceğine inanıyordum ama çok can sıkıcı bir sezon geçirdi (yine de bunda da bir hayır vardır diyelim)
Benim demek istediğim Emre Akbaba'nın da Muriqi'nin de kötü oyuncular olduğu değil kesinlikle belli bir performans verecek adamlar da kendi ligimizden transfer yaparken bu kadar sündürüp transfer meselesini bu kadar uzatmanın manasız olduğunu söylemek istedim biz transfer sürecini bu kadar uzatırsak araya Fener'de girer Akbil'de girer yarı fiyatına alabileceğimiz Emre 2 katına çıkar bonservisi
Madem Muriqi'yi almak gibi bir niyetimiz vardı neden Fener'in transfer görüşmesinde ilerlemesini hatta araya Akbil'in de girmesini bekledik ki ? Rize başkanı eline böyle bir fırsat geçmiş ne koparsam kar diye bakıyor yoksa seneye bedava gitmesini izlemek zorunda kalır çıkıp Fener'in teklifi var yok Muriqi Galatasaray'ı istiyor diye haberler de çıkınca Muriqi'nin bonservisi de 2 katına çıkıyor
Desteklemiyorum, zorla mı. Asıl sizin gibiler hocaya destek olduğunu sanıyor, oysa hocaya en büyük kötülüğü yapan sizin gibiler. Bu adam da bir insan ve verdiği her karar doğru değil. Bunu görmek, dile getirmek değil hocaya zarar veren, her şeyine alkış tutmak esas zararı veriyor. Çünkü esas Fatih Terim Galatasaray için önemli bir değer, Galatasaraya bir zeval gelmesin isteyen biri. Çevresinde olanlar bu adama şu bu durum Galatasaraya zarar veriyor diye uyarmalı yeri geldiğinde çünkü dedim ya Fatih Terim de sadece bir insan.Ister duygulan ister gül ister agla. Profesyonel futbolda duygulara yer yoktur. Hummels zamaninda Dortmundun Bayern ile çekistigi dönemde Bayerne imza atmisti. Ilk iki sezon Hummels çiktigi her Dortmund deplasmaninda isliklaniyordu. Sonuç? Dortmund ile sözlesme imzalamak üzere. Yöneticiler burda Taraftarin duygulari ile ilgilenmiyor. Sen çikipta ‚Arda gelirse forma almam‘ demen hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Teknik Heyer ve Hocanin verdigi kararlar ile birlikte Arda dönerse senin taraftar olarak tek görevin desteklemektir. Hoca da anlatti bunlari uzun uzun. Ben hocanin her kararinin arkasindayim. Çünkü ne yaptigini biliyor ve bunu hiç kimseye kanitlamasi gerekmiyor.
Çok basit. Simdi git agla
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Felaket tellali konusmusOhohhohohohoho. Buda dediyse tamamdir
Senin icin sevgi gösteriş ise bilemem, kalbinden silmeyecegi kesin dostumBelhanda şoparın TEK’i yav, gittiği gün İnstagram dan siler bir daha da mesaj atmaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih Terimden böyle bahsedilebiliyor mu forumda öyleyse benim itirazım varDavranış olarak takımın başındaki adam ile Arda arasında da bir fark yok bunu da kabul edelim.
Gelsin bence.Fmde alirdim hep, tipik portekizli bek cirkefligi cevikligi ve hücumu iyi