Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok duygulandım, müsaden ile ağlamaya gidiyorum.

Ister duygulan ister gül ister agla. Profesyonel futbolda duygulara yer yoktur. Hummels zamaninda Dortmundun Bayern ile çekistigi dönemde Bayerne imza atmisti. Ilk iki sezon Hummels çiktigi her Dortmund deplasmaninda isliklaniyordu. Sonuç? Dortmund ile sözlesme imzalamak üzere. Yöneticiler burda Taraftarin duygulari ile ilgilenmiyor. Sen çikipta ‚Arda gelirse forma almam‘ demen hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Teknik Heyer ve Hocanin verdigi kararlar ile birlikte Arda dönerse senin taraftar olarak tek görevin desteklemektir. Hoca da anlatti bunlari uzun uzun. Ben hocanin her kararinin arkasindayim. Çünkü ne yaptigini biliyor ve bunu hiç kimseye kanitlamasi gerekmiyor.

Çok basit. Simdi git agla

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Linç yaşamamak için detaylara girmeyelim ama en azından hata yaptıklarını kabul etmeme konusunda pek farklı değillerdir.

Emre de Volkan da Terim de Arda da Töre de Aziz Yıldırım da ne bileyim futbolda aklınıza gelecek onlarc aisim böyle bizim ülkede.
Hoca bugüne kadar yaptığı her hatanın bir şekilde bedelini ödedi. Gitti Mahkemede ne yaptı ise açık açık anlattı. Milli Takımın başında yaptığı yanlışların bedelini milli takımdan ayrılarak ödedi. Bu ismini yazdığın diğer vatandaşlar bugüne kadar yaptıklarını kabul ettiler mi? Yaptıklarına karşı bir bedel ödediler mi?

Banega kısmını 3 Milyondan 3 yıl şeklinde hallettik sanırım, Biz 5 M civarı veriyoruz Sevilla ise 6-7 gibi bişey istiyor olabilir 5.5-6 arası biter bence bu iş. Banega daha 30 yaşında mükemmel hamle olacak inşAllah

Yok reis ona sonuna kadar katılıyorum ben de Emre sağlam olsaydı bu sezon çok ekstra katkı vereceğine hatta Ljajic'den filan daha fazla skor katkısı vereceğine inanıyordum ama çok can sıkıcı bir sezon geçirdi (yine de bunda da bir hayır vardır diyelim)

Benim demek istediğim Emre Akbaba'nın da Muriqi'nin de kötü oyuncular olduğu değil kesinlikle belli bir performans verecek adamlar da kendi ligimizden transfer yaparken bu kadar sündürüp transfer meselesini bu kadar uzatmanın manasız olduğunu söylemek istedim biz transfer sürecini bu kadar uzatırsak araya Fener'de girer Akbil'de girer yarı fiyatına alabileceğimiz Emre 2 katına çıkar bonservisi

Madem Muriqi'yi almak gibi bir niyetimiz vardı neden Fener'in transfer görüşmesinde ilerlemesini hatta araya Akbil'in de girmesini bekledik ki ? Rize başkanı eline böyle bir fırsat geçmiş ne koparsam kar diye bakıyor yoksa seneye bedava gitmesini izlemek zorunda kalır çıkıp Fener'in teklifi var yok Muriqi Galatasaray'ı istiyor diye haberler de çıkınca Muriqi'nin bonservisi de 2 katına çıkıyor
Fifa kariyercimiz gene emre akbaba hayali gormeye basladi.

2 mac iyi oynadi diye havaya kaldirdiniz.

--3120418.Jpeg

Ister duygulan ister gül ister agla. Profesyonel futbolda duygulara yer yoktur. Hummels zamaninda Dortmundun Bayern ile çekistigi dönemde Bayerne imza atmisti. Ilk iki sezon Hummels çiktigi her Dortmund deplasmaninda isliklaniyordu. Sonuç? Dortmund ile sözlesme imzalamak üzere. Yöneticiler burda Taraftarin duygulari ile ilgilenmiyor. Sen çikipta ‚Arda gelirse forma almam‘ demen hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Teknik Heyer ve Hocanin verdigi kararlar ile birlikte Arda dönerse senin taraftar olarak tek görevin desteklemektir. Hoca da anlatti bunlari uzun uzun. Ben hocanin her kararinin arkasindayim. Çünkü ne yaptigini biliyor ve bunu hiç kimseye kanitlamasi gerekmiyor.

Çok basit. Simdi git agla

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Desteklemiyorum, zorla mı. Asıl sizin gibiler hocaya destek olduğunu sanıyor, oysa hocaya en büyük kötülüğü yapan sizin gibiler. Bu adam da bir insan ve verdiği her karar doğru değil. Bunu görmek, dile getirmek değil hocaya zarar veren, her şeyine alkış tutmak esas zararı veriyor. Çünkü esas Fatih Terim Galatasaray için önemli bir değer, Galatasaraya bir zeval gelmesin isteyen biri. Çevresinde olanlar bu adama şu bu durum Galatasaraya zarar veriyor diye uyarmalı yeri geldiğinde çünkü dedim ya Fatih Terim de sadece bir insan.

Su enes dalmis efendisi ilk 11 yapip devamli belhanda emre akbaba yanyana koyuyordu, sanki fifa oynuyor.

Başıma bir şey gelmeyecekse Arda alınabilir. Fatih hoca affettikten sonra bize laf söylemek düşmez diye düşünüyorum. Bir de formayı kim giyerse giysin desteklemek lazım. Futbolda bu kadar kırmızı çizgilere gerek yok. Mutsuz eder insanı. Hem hangimiz hata yapmıyoruz. Hepimizin siyasi, ekonomik her alanda görüşleri var. Siyasi görüşüne katılmasam da linç ettiler çocuğu zamanında. Biz de yedik hep birlikte. Kendi özel hayatındaki hatalar da bizi ilgilendirmez. Seks partisi yapan Kazım Kazım oynadı bu forma içinde. Basının gazına geliniyor Arda konusunda. Değeri de bu kadar düşmüşken alınır, Hasan Şaş döve döve adam eder tekrar. :asd: Gelsin bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt