Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Aslında İzlandaya gidebiliriz yav, sarışınlar güzel oluyor.Bizi İzlanda'ya getirmeyin kardeşim zaten zor tutuyoruz insanları 2 haftadır!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında İzlandaya gidebiliriz yav, sarışınlar güzel oluyor.Bizi İzlanda'ya getirmeyin kardeşim zaten zor tutuyoruz insanları 2 haftadır!
Sacmaligin daniskasidir.Yok da o kadar sacma fikir degil yani
Hadi abi yav, elimizde bekliyoruz, telefon yani.Evet başlayalım.
Zaten senin de fikrin çok şeyimde ya. Ortaya daha fanatik olduğu hakkında somut kanıtlar koy dedim, gelenler duygusallıktan öte gitmeyen ifadeler. Ama futbolda duygusallığa yer yoktu değil mi. Daha kendi kendinizi inkar etmekten bile acizsiniz yav komik durumlara düşürmeyin kendinizi.
hakame saldırmalar falan benziyor yav agrasiflik falan aynı işte
ftnin saha kenarındaki haliyle ardanın saha içindeki hali
Aslında İzlandaya gidebiliriz yav, sarışınlar güzel oluyor.
Hadsizliğin ile baş başa bırakıyorum.Terim okay dedi geldi Diyelim. çubuklu filan mi giyeceksin? Yakisir
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hadsizliğin ile baş başa bırakıyorum.
yoo desteklemeyeceğizArda gelir formasını giyer, hepimiz de kuzu kuzu destekleriz. Fatih hocam ne derse o...
abi ayakkabı fırlatmadı da gitti fırat aydınusa 10 dakka bi şeyler söyledi mesela sert sertagresiflik çok insanda var
arda az kalsin hakemi dövüyordu
terim tepki gösterdi ama arda kadar malca hareketleri olmadi
elaleme ayakkabisini firlattigini hatirlamiyorum mesela
Evet Ardayı desteklemem. Ne attığı gole sevinirim ne de attırdığı. Ama bir pislik yüzünden Galatasaraya sırt dönmem. Pislik her yerde çıkar, biraz mide bulandırır sonra ishal olursun o pisliği atarsın.Desteklemem dedin. Bunu kendin söyledin.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
birader sen nerde saldırdım ben hocaya neden provake ediyorsun insanlarıYine bazıları pozisyon almış hocaya saldırmak için bekliyor devre arası transfer dönemi gibi değil mi @Berkay Saraçoğlu