Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.832
- 9.230
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiri herkesin hakkıdır yalnız her mağlubiyetten/kötü oyundan sonra foruma hakaret yağdırmak için tüneyenler gibi onların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.Bizim taraftarlar akıllanmaz.Yeni sahaya dönmüş bi hazırlık maçında iyi oynamadı diye İnstagram'dan küfür edenler var..
İzledim Ali, izledim. Geçen seneye göre felaket derecede fit bir oyuncu olmuş. 2 maç sonra bambaşka izleriz.Falcaoyu izlemedin galiba asil cop olan o
Sekidika'yi bilemem yalniz Atalay istedigi yere gidebilir. Futbol oynamak isteyen adam once yere saglam basacak kadar fizik yapar. Bilmiyorsa yardim alir. Alt yapidan tonla orta saha geldi gecti. Atalay'dan cok cok daha yetenekli adamlar yok olup gitti. Ali Yavuz'a neden sans verilmiyor dersek hakliligi var net. Adam en azindan sans hakedecek kadar hazir bu lig icin.Sekidika ve Atalay'in yerinde olsam hocam ben gidiyorum kendinize iyi bakin derim ve takimda 1 dk bile durmam
Takimimizi doya doya tekrar izlemek icin güzel bir firsat
Nasıl anladın mesela Levent renktaşım bunu? Adam faul yapmadan 1 tane top alamadı. Baskı konusunda sıfırın altında. Top dağıtımında hızlı davranamadı.İzledim Ali, izledim. Geçen seneye göre felaket derecede fit bir oyuncu olmuş. 2 maç sonra bambaşka izleriz.
Allah kalplerine göre versin.Başka takımlı olup sosyal medyada Galatasaraylıymış gibi takılanlara diyecek laflar var da yasalar var.Suçsuzken suçlu duruma düşmeyelim..Eleştiri herkesin hakkıdır yalnız her mağlubiyetten/kötü oyundan sonra foruma hakaret yağdırmak için tüneyenler gibi onların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.
Eleştirmenin de bir adabı olur
Aynen 4 tane 11 oyuncusu lazim bu bolgelere. Ve tempolu oyuncular olmasi rica olunur-----------------Muslera-----------------
---Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi-
------Transfer---------------Transfer----
---Transfer------Transfer----E.Kılınç----
----------------Falcao--------------------
Görünen ihtiyaçlarımız bunlar
İzledim Ali, izledim. Geçen seneye göre felaket derecede fit bir oyuncu olmuş. 2 maç sonra bambaşka izleriz.
Ben bazuka gibi bir şut gormeden inanmam. cok zayif halaİzledim Ali, izledim. Geçen seneye göre felaket derecede fit bir oyuncu olmuş. 2 maç sonra bambaşka izleriz.
Olay sadece kötu oyun degil ülkesinden izinsiz gec gelip kampa gec katilmasi,bugün mac toplantisina gelmemesi ve mac icinde sergiledigi tavir kötü futbolundan bahsetmiyorum büyük bir sorunun oldugu belliBizim taraftarlar akıllanmaz.Yeni sahaya dönmüş bi hazırlık maçında iyi oynamadı diye İnstagram'dan küfür edenler var..
Tebrikler falcao yerine diagne yazın-----------------Muslera-----------------
---Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi-
------Transfer---------------Transfer----
---Transfer------Transfer----E.Kılınç----
----------------Falcao--------------------
Görünen ihtiyaçlarımız bunlar