Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarlar akıllanmaz.Yeni sahaya dönmüş bi hazırlık maçında iyi oynamadı diye İnstagram'dan küfür edenler var..
Eleştiri herkesin hakkıdır yalnız her mağlubiyetten/kötü oyundan sonra foruma hakaret yağdırmak için tüneyenler gibi onların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.
Eleştirmenin de bir adabı olur

Sekidika ve Atalay'in yerinde olsam hocam ben gidiyorum kendinize iyi bakin derim ve takimda 1 dk bile durmam
Sekidika'yi bilemem yalniz Atalay istedigi yere gidebilir. Futbol oynamak isteyen adam once yere saglam basacak kadar fizik yapar. Bilmiyorsa yardim alir. Alt yapidan tonla orta saha geldi gecti. Atalay'dan cok cok daha yetenekli adamlar yok olup gitti. Ali Yavuz'a neden sans verilmiyor dersek hakliligi var net. Adam en azindan sans hakedecek kadar hazir bu lig icin.

Yönetime baskıyı sürdürmemiz lazım.Yoksa transfer yapılacağı yok

İzledim Ali, izledim. Geçen seneye göre felaket derecede fit bir oyuncu olmuş. 2 maç sonra bambaşka izleriz.
Nasıl anladın mesela Levent renktaşım bunu? Adam faul yapmadan 1 tane top alamadı. Baskı konusunda sıfırın altında. Top dağıtımında hızlı davranamadı.

Nasıl fit mesela? Bizim göremediğimiz neyi gördün? Normal soru ironi yok. Çapraz koşular yaptı ben mi görmedim. Savunma arkasına koşu yaptı da ben mi görmedim. Ki yapamaz bunu, biliyorum yaşı itibariyle bunu beklemek hayal olur.

Ama ne bir hava topu aldı, ne yerden isabetli oldu. Nasıl fit oluyor onu göremedim.

Eleştiri herkesin hakkıdır yalnız her mağlubiyetten/kötü oyundan sonra foruma hakaret yağdırmak için tüneyenler gibi onların da Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.
Eleştirmenin de bir adabı olur
Allah kalplerine göre versin.Başka takımlı olup sosyal medyada Galatasaraylıymış gibi takılanlara diyecek laflar var da yasalar var.Suçsuzken suçlu duruma düşmeyelim..

-----------------Muslera-----------------
---Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi-
------Transfer---------------Transfer----
---Transfer------Transfer----E.Kılınç----
----------------Falcao--------------------

Görünen ihtiyaçlarımız bunlar
Aynen 4 tane 11 oyuncusu lazim bu bolgelere. Ve tempolu oyuncular olmasi rica olunur

53baf3922ff5e6a0fd454490c6dc62ec762598.jpg

kanatlar statik olmamalı babel feg le gecen seneki gibi oluruz yine
şu an cıkabileceğimiz en iyi kadro budur-bence

bu takımın bu kafa yapısıyla ilk 3 e girmesi imkansız. vizyon, planlama karagümrük seviyesinde bile değil

Bizim taraftarlar akıllanmaz.Yeni sahaya dönmüş bi hazırlık maçında iyi oynamadı diye İnstagram'dan küfür edenler var..
Olay sadece kötu oyun degil ülkesinden izinsiz gec gelip kampa gec katilmasi,bugün mac toplantisina gelmemesi ve mac icinde sergiledigi tavir kötü futbolundan bahsetmiyorum büyük bir sorunun oldugu belli

Yine taraftarı ipleyen yok. Herhangi bir bilgilendirme yok. Herkes ölü taklidi yapıyor.

Ha ama olur da paraya ihtiyacınız olursa çıkarsınız televizyonlara, kameralar karşısına.

Benim size vereceğim bir kuruşum yok.

-----------------Muslera-----------------
---Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi-
------Transfer---------------Transfer----
---Transfer------Transfer----E.Kılınç----
----------------Falcao--------------------

Görünen ihtiyaçlarımız bunlar
Tebrikler falcao yerine diagne yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt