Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene kötüydü hoca kabul ediyorum. Bu adamın 1 sene de mi kredisi yok gözünüzde.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al savunuyorsun. Kredi olayı değil bu. Hoca kötü. Geçen sene bonservisi ile alınanlardan kaçı 11 oyuncusu oldu? Nzonzi, Emre Mor, Mitroglu ya ne oldu?

.
4 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiraladı Malatya

20200905_153842.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Gecen sene:

Fatih Terim: "Paramız olsa Tetteh'i 3-4 M €'ya alabilirdik"

Kardesim yonetim aldi onu ft ile alakasi yok fln hocam cristiano ronaldoyu istiyordu almadilar
Yönetim aldı zaten, az biraz Galatasarayı takip ettiysen kaç tanesi Terim'in topçusu olabilecek özelliklere sahip?

Diagne'yi bir kenara koy, para harcanmadı bu adamlara. Para harcayabilecek olsak bu adamları yine kiralık şekilde aldırır mıydı Terim?

Tarzın çok laubali ve çok bilmişsin. Konuşup konusmayacagima bu forumda sen mi karar veriyorsun ? Sahibi misin buranın? Kimsin sen?

Yoo genel ahlakdan bahsediyorum ama sanirim bu konu hakkinda cok bilincli degilsin dogru muyum

Al savunuyorsun. Kredi olayı değil bu. Hoca kötü. Geçen sene bonservisi ile alınanlardan kaçı 11 oyuncusu oldu? Nzonzi, Emre Mor, Mitroglu ya ne oldu?
Her sene tutacak diye bir durum yok. Çoğu kiralık dediğin isimler zaten. Bonservisi ile alınan marcao ve luyindama var tutan. Diagne tutmadı. Onun dışında ciddi bir bonservis harcaması yapılmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt