Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
@Murat Saylak adaletli ama sen dingilsin.@Murat Saylak adaletli bir modumuzdur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Saylak adaletli ama sen dingilsin.@Murat Saylak adaletli bir modumuzdur
Avrupada darlandin mi ne yaptinKardesim haddini bilecek ben bu foruma 15 sene uyeyim ay pardon 11 seneydi demi o
Almanyada hakimler var...@Murat Saylak adaletli bir modumuzdur
Baskent nasil bir yer sence yasanacak gibi miAvrupada darlandin mi ne yaptin
Ankara etimesgutta askerlik yaptim hic sevmem. Gece nobetlerinde gotumun donmuslugu coktur.Baskent nasil bir yer sence yasanacak gibi mi
Mikser olmak adina bunu atmam lazimdi
Askerlik farkli degil mi yavAnkara etimesgutta askerlik yaptim hic sevmem. Gece nobetlerinde gotumun donmuslugu coktur.
Resimde 1 adet hoca 2 adet KLAS FUTBOLCU gorunmektedir.
Direkt nkfvas yazalım heis
Altta 12 sene için 15 yok 11 bilmem ne yazan adam söylüyor bana bunu. Sen benim için insan değilsin saygın olsa ne olmasa ne. Ağladın diyorsun bir de, aklınca laf soktun helal sana be. Mutlu mesut takılırsın artık olduğun yerde. Siyasetle falan isim olmaz. Çok şükür bir işim var. Hadi yoluna boş adam. Bir daha yazma banaSenin strawman argumenlarinla basladi hersey orda zaten ne seviyede oldugumuzu ogrendim. Sonra agladin sen kimsin ben kimim diye ordada koptu benim icin saygim suan sana 0. Tam bir siyasetci gibi konusuyorsun zaten siyasete adanmaya dusundun mu
Napiyim olm ben orda yasamiyorum ki Ankaraya 1 kere gittim izin bile almadim hemen bitsin diye.Askerlik farkli degil mi yav