- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Bruma...Naingolan...Lerma....Onyekuru
........................Falcao....Diagne
Hayali bile güzel..Her maç üst
........................Falcao....Diagne
Hayali bile güzel..Her maç üst
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagneyi 10'a çakanlar deli gibi orta saha arayan bu yönetime luyindama ile takas yaptırırHala diyorum aytaç gelsin şu ortamda gelebilecek en iyi os kendisi bi de beratı aldık mı tamam düşmana göster geri çek
Belhandanın bu sene 25 lig maçı garantiön liberoyu falan gectim 2 tane skor yapan orta saha oynasin selcuk-colman gibi
bu belhanda iflahimizi kuruttu
25 miBelhandanın bu sene 25 lig maçı garanti
Dun de yazdim buradan 10 kisi afrika liglerini izlesek 10 tane 6 numara buluruzŞu kulüp fransa 2 liginden falan atletik iki orta saha bulup alamıyorsa biz boşa çabalıyoruz.
Mayısta kongre var , yönetimin ne garantisi var ki hele ki şampiyon olamazlarsa ?
Bu yönetimin şuan tek derdi idari yönden ibra olmak
Çöpe atacak tek kurumuş yok , bas bas paraları leylaya gibi sözler bu durum için.
Naingolanı beğenmemek değil mesele. 32 yaşında ki adamı yıllık 3 milyon euroya kıralayıp sene sonu geri mi göndereceğiz? Bu mu plan?Nayıngolan beğenmemek için orta sahanda Fernando veya Felipe Melo olmasi gerekir.
Haftaya lig başlıyor orta sahada Ömer Bayram ve Taylan var Naingolani istemiyor
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
emre akbaba'ya harcanan 4 milyonun karsiligi yokBu koca bir yalan.Diagne transferi, Falcaoya verilen paralar.Bu sene sonunda ne kadar zarar ettiğimiz ortaya çıkacak.Hiç öyle tasarruflu davrandıkları falan yok.
On libero sen mi oynucaksinİyi geceler naingolan ve aleix garciaya fitim ikisi gelse başka transfer istemem
Bakalim Nainggolan bize fit mi ?..İyi geceler naingolan ve aleix garciaya fitim ikisi gelse başka transfer istemem
emre akbaba'ya harcanan 4 milyonun karsiligi yok
keza diagne'ye ödenen 13ün
Evet sana katılıyorum , fakat lig başlıyor ve halen orta saha yok. Şuan Naingolani istememe gibi bir şansımız yok. Bu yönetim beceremiyor bu işi.Naingolanı beğenmemek değil mesele. 32 yaşında ki adamı yıllık 3 milyon euroya kıralayıp sene sonu geri mi göndereceğiz? Bu mu plan?
Sokarım renktaş öyle işe.
Yeter bu kulübü sömürdükleri. 30+ yaşında futbolcu gelmesin kulübe. Modric, Rakitiç dahil gel-me-sin. Bıktık yorulduk artık bu heriflerden.
Galatasaray artık önüne bakmalı ve önünü görmeli.
Şikeciler 2 sezonda bonservisten öyle böyle yaklaşık 40 milyon euro kazandı. Biz ne yapıyoruz? Yok Falcao, yok N’Zonzi, Nagatomo, Naingolan.. samimi söylüyorum yeter usta artık bıktık usandık.
Şu kulüp fransa 2 liginden falan atletik iki orta saha bulup alamıyorsa biz boşa çabalıyoruz.