Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma...Naingolan...Lerma....Onyekuru

........................Falcao....Diagne

Hayali bile güzel..Her maç üst :)

ön liberoyu falan gectim 2 tane skor yapan orta saha oynasin selcuk-colman gibi

bu belhanda iflahimizi kuruttu

Mayısta kongre var , yönetimin ne garantisi var ki hele ki şampiyon olamazlarsa ?

Bu yönetimin şuan tek derdi idari yönden ibra olmak

Çöpe atacak tek kurumuş yok , bas bas paraları leylaya gibi sözler bu durum için.

Bu koca bir yalan.Diagne transferi, Falcaoya verilen paralar.Bu sene sonunda ne kadar zarar ettiğimiz ortaya çıkacak.Hiç öyle tasarruflu davrandıkları falan yok.

Nayıngolan beğenmemek için orta sahanda Fernando veya Felipe Melo olmasi gerekir.

Haftaya lig başlıyor orta sahada Ömer Bayram ve Taylan var Naingolani istemiyor

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Naingolanı beğenmemek değil mesele. 32 yaşında ki adamı yıllık 3 milyon euroya kıralayıp sene sonu geri mi göndereceğiz? Bu mu plan?

Sokarım renktaş öyle işe.

Yeter bu kulübü sömürdükleri. 30+ yaşında futbolcu gelmesin kulübe. Modric, Rakitiç dahil gel-me-sin. Bıktık yorulduk artık bu heriflerden.

Galatasaray artık önüne bakmalı ve önünü görmeli.

Şikeciler 2 sezonda bonservisten öyle böyle yaklaşık 40 milyon euro kazandı. Biz ne yapıyoruz? Yok Falcao, yok N’Zonzi, Nagatomo, Naingolan.. samimi söylüyorum yeter usta artık bıktık usandık.

not: Bu sene onlar da çöp üstüne çöp aldılar, o ayrı. Ama adamları ayakta tutan geçtiğimiz yıllarda şansla yapılan 20-24 yaş arası transferler. Ders olsun.

Bu koca bir yalan.Diagne transferi, Falcaoya verilen paralar.Bu sene sonunda ne kadar zarar ettiğimiz ortaya çıkacak.Hiç öyle tasarruflu davrandıkları falan yok.
emre akbaba'ya harcanan 4 milyonun karsiligi yok
keza diagne'ye ödenen 13ün

Karalar baglayacak kadar kotu bir kadro yok elde. Kendine gelip dersine cok calismasi gereken bir teknik adamimiz var. Fatih Hoca kendine ceki duzen vermezse orta sahaya kimin alindiginin onemi yok. Keza birileri gelsede gecen yil kurulan orta alandan daha iyi olma ihtimali yok. Oynatmayi bilmek lazim.

emre akbaba'ya harcanan 4 milyonun karsiligi yok
keza diagne'ye ödenen 13ün

33 yaşında olan Babel ile 3 milyondan 3 sene sözleşme.Tamam dursun da bastı paraları ama en azından genç adamlar aldı nispeten.Sadece Babel ve Falcaoya 30 milyon gömduk.

Naingolanı beğenmemek değil mesele. 32 yaşında ki adamı yıllık 3 milyon euroya kıralayıp sene sonu geri mi göndereceğiz? Bu mu plan?

Sokarım renktaş öyle işe.

Yeter bu kulübü sömürdükleri. 30+ yaşında futbolcu gelmesin kulübe. Modric, Rakitiç dahil gel-me-sin. Bıktık yorulduk artık bu heriflerden.

Galatasaray artık önüne bakmalı ve önünü görmeli.

Şikeciler 2 sezonda bonservisten öyle böyle yaklaşık 40 milyon euro kazandı. Biz ne yapıyoruz? Yok Falcao, yok N’Zonzi, Nagatomo, Naingolan.. samimi söylüyorum yeter usta artık bıktık usandık.
Evet sana katılıyorum , fakat lig başlıyor ve halen orta saha yok. Şuan Naingolani istememe gibi bir şansımız yok. Bu yönetim beceremiyor bu işi.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

1599338012204.png

bismillah

şaka maka hoca manevi evladı belhandayı yine gönderemedi 50 tane ortasaha alsak yine maç başladığında o herif bi şekilde sahada oluyor.

Ingiltere'de transfer sezonu 1 hafta daha uzarsa bizimkiler kimseyi alamaz :)

Şu kulüp fransa 2 liginden falan atletik iki orta saha bulup alamıyorsa biz boşa çabalıyoruz.

bulma degil bence sorun o isimler coktan bulundu bence,ben art niyet seziyorum yönetim ve fatih hoca arasında dile gelmemiş restleşme gibi

yönetim tarafından art niyet olduguna eminim ben başka mantıklı izahı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt