Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Defansın bu seneki sıkıntısının asıl sebebi melo nun formsuzluğudur bence...

Sneijder le birlik te 4-2-3-1 e döneceğimizi, böylelikle Selçuk ve Melo nun enerjilerini daha tasarruflu kullanacaklarını, maça olan ağırlıklarının artacağını, gol yeme sorunumuzun kalmayacağını, Dany in Avrupanın dev kuluplerinin radarına gireceğini tahmin ve ümit ediyorum. Saygılarımla

bence en büyük ihtiyaç sol bek hakan bitmiş zaten riera'dan da asla sol bek olmaz nerde ne hata yapacağı belli değil

valla sol bek mi stoper mi biraz sisteme göre degişir gibi bu ihtiyac eger 4 3 1 2 oynarsak evet sol bek ama 4-5-1 oynarsak bence sol bek için biraz daha beklenilebilinir

S.A arkadaşlar var mı tıkırtı sıkırtı ?

Bence Gökhan İnler'in transfer olma durumunu Napoli'den ziyade Gökhan belirler..Sonuçta Haziran itibariyle 29'una basacak bir oyuncudan Napoli'nin kar etmesi artık imkansız..Ne kadar yükseğe satabilirsem kardır der..Eğer Gökhan ben gitmek isterim derse Napoli makul fiyata bırakır diyorum ben..Ha makul derken de 3-5 milyon değil tabii ki...8-10 civarı bir fiyat olur diye tahmin ediyorum.

Ama Gökhan gelme konusunda çokta istekli olmazsa Napoli'de haliyle kapıyı 15'den açar çünkü tok satıcı durumuna gelir..Ben isterim ki keşke Gökhan ve Eren Derdiyok'u aynı anda alabilsek..Yerli olarak kalitemiz 3-4 oyuncu dışında vasat düzeyde sayılır çünkü..Ayrıca kontenjan belasına da ilaç olur bu 2 ismin transferi..

Yok ben zaten kar edecekler demedim ama burada bahsedildiği gibi 10-12 milyon verince Napoli koşa koşa getirir denilecek tarzda bir oyuncu değil. En önemli 3 adamlarından biri şu an.

Tabi Gökhan'ın ben gitmek istiyorum diye baskı yapacağını da zannetmiyorum sonuçta kendisine güvenip çok ciddi yatırım yapmış bir kulüp Napoli, Gökhan da onları yüzüstü bırakacak karakterde bir oyuncu olarak gözükmüyor. En azından ayrılırken kulübünün de istediği bir rakama anlaşması daha adil olur kendi açısından.

Sonuçta profesyonel hayat ne olacağını bilemeyiz ama dediğim gibi 15 milyon civarı bir bonservis Gökhan için ideal olur.

ya abi adam çinde 12 den fazla alıyodu bize 4 e gelmez bu adam

Talihsiz bir yorum olmus acikcasi. Serdar Tasci nedense medya'da falan da hicbir zaman gündeme gelmedi, Almanya'da aslanlar gibi oynuyor. Bu göz boyayan Ömer Toprak-Serdar Aziz'den falan 5 kat daha iyi stoper. Milli takimda Ömer Toprak'in ne oldugunu gördük zaten, Semih'le ayni capta bir adam. Elimizde zaten iki caylak stoper var bir tane daha eklersek hepten duman oluruz. Liderimiz yok. Kontenjandan da yirtariz Serdar'la. Alinacak yabancidan bile cok daha iyi olur bu oyuncu bana göre.

Zaten Alman altyapısı ve disiplini ile yetişmiş , Almanya Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir oyuncu nasıl kötü bir oyuncu olabilir aklım ermiyor açıkcası ben mi yanlış Serdar'ı izliyorum , millet mi anlamadım. Serdar Taşçı benim gözümde Ujfa'dan sonra Semih'e partner olacak en iyi adam , Ujfa'nın genç ve biraz daha hızlı olan , Alman stoper versiyonu :) Yerli statüsünde olacak olsa da Alman stoper diyebiliriz sanırım yıllarca aldığı eğitim ve giydiği Stuttgart , Alman Milli Takım formalarından sonra :D

Ayrıca bu adam bugün Stuttgart takımının kaptanlığını ve defansta ki Chefliğini yapıyor.

zaten para icin gelmicek ya o zaman orada kalir

adam galiba mutsuz, heyecan istiyor ve avrupada oynamak istiyor diye duydum

zaten avrupada hic bir takim ona o paralari vermez tabi

Orta sahada 1 kişi fazla demek Melonun daha defansif oynaması demek yani geçen seneki yerine dönmesi demek. Çünkü Necati geçen sene Orta saha ile forvet arasında köprüydü

Bazi arkadaslar sanki istedigimiz oyuncu alabilirmisiz gibi konusuyor. Tascinin türkiyeye gelmek istedigini hic sanmiyorum

çinde 12'den fazla alıyordu ama orda mutsuz ayrılmak istiyor. tekrar böyle yüksek paralar istiyorsa verebilecek tek yer rusya. şuan onlar talip olur mu muamma, ayrıca çin'den sonra tekrar rusya'ya gidip bir fantezi denemez herhalde. avrupa'ya giderse alacağı ücret 3-4 olur. bize gelirse max 5'e kadar çıkılır işte

Riera,Elmander ve Melo nereye kaliyor ? Elmander desen zaten adamdan fazla bir beklentimiz yoktu ilk sezon hakkini vermek lazim, adamin gibi, 40 yillik GS'li gibi oynadi ama fizigini kaybedince hepten bitti Elmander, zaten fazla yetenekli bir adam degil o yüzden gönderilmelidir kesinlikle.

Felipe Melo ise iyiki satin almadik diyorum, tam bir fiyasko cikti adam. Yarim Melo bile bu takimda oynar diyenlere de gülüyorum, oynatmayacaksin arkadas. Yaz boyunca kebap yiyen adamdan ne bekliyoruz ?

Ilk sezonu bonservisimi alsinlar falan filan diye öyle istekliydi bana göre. Kiralik gelince morali bozuldu, zaten önümüzdeki sene almazlar modunda takilip duruyor.

Riera ise gecen sezona göre helal olsun iyi oynuyor da zaten sol bek degil, kanatta nasil oynar onu da bilmiyoruz. Yilda 3 milyon alan bir oyuncunun cok iyi birisi olmasi gerekir. Sneijder bile garanti ücret 3.2 alacak. Imza parasi diye verilen para da Inter-Sneijder sorununu cözmek icindir. Yani adam normal fiyata oynayacak.

Kisacasi 3'ü de gönderilmeli. Amrabat ve Dany yedek olarak kalabilir ama ötesi olamazlar. Bizim yabanci iskeletimiz Muslera-Eboue-Sneijder 3'lüsüdür, gerisini büyüyen bir Galatasaray'da sahsen görmek istemiyorum. TFF'ye inat kontenjan sorununu da Serdar-Gökhan'i transfer ederek ortadan kaldiracaksin. Olay biter. Sonra koy kanatlara ve sol beke adam gibi yabancilar, seyret sen lig en az 3 sene bizde.

Kimse de kolay kolay alamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt