Ertan Çabuk
Yeni Üye
- 13 Ocak 2013
- 70
- 0
- 696
Cevap: Transfer Nöbeti
Defansın bu seneki sıkıntısının asıl sebebi melo nun formsuzluğudur bence...
Defansın bu seneki sıkıntısının asıl sebebi melo nun formsuzluğudur bence...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence en büyük ihtiyaç sol bek hakan bitmiş zaten riera'dan da asla sol bek olmaz nerde ne hata yapacağı belli değil
ItalYada benim bildigim vergiler 20%
Kazim Avci @kazimavci
İtalyada vergi %43 ama her zaman net rakamlar konuşulur, vergi kulübe aittir, Avrupa'nın diğer ülkeleri gibi degil
Bence Gökhan İnler'in transfer olma durumunu Napoli'den ziyade Gökhan belirler..Sonuçta Haziran itibariyle 29'una basacak bir oyuncudan Napoli'nin kar etmesi artık imkansız..Ne kadar yükseğe satabilirsem kardır der..Eğer Gökhan ben gitmek isterim derse Napoli makul fiyata bırakır diyorum ben..Ha makul derken de 3-5 milyon değil tabii ki...8-10 civarı bir fiyat olur diye tahmin ediyorum.
Ama Gökhan gelme konusunda çokta istekli olmazsa Napoli'de haliyle kapıyı 15'den açar çünkü tok satıcı durumuna gelir..Ben isterim ki keşke Gökhan ve Eren Derdiyok'u aynı anda alabilsek..Yerli olarak kalitemiz 3-4 oyuncu dışında vasat düzeyde sayılır çünkü..Ayrıca kontenjan belasına da ilaç olur bu 2 ismin transferi..
Talihsiz bir yorum olmus acikcasi. Serdar Tasci nedense medya'da falan da hicbir zaman gündeme gelmedi, Almanya'da aslanlar gibi oynuyor. Bu göz boyayan Ömer Toprak-Serdar Aziz'den falan 5 kat daha iyi stoper. Milli takimda Ömer Toprak'in ne oldugunu gördük zaten, Semih'le ayni capta bir adam. Elimizde zaten iki caylak stoper var bir tane daha eklersek hepten duman oluruz. Liderimiz yok. Kontenjandan da yirtariz Serdar'la. Alinacak yabancidan bile cok daha iyi olur bu oyuncu bana göre.
yüzde 40 küsür vergi italyada. sneijderden haberimiz olmuştu. oktay kardeşim o paralar brüt paralar. hemen celallenme.:cool:
ya abi adam çinde 12 den fazla alıyodu bize 4 e gelmez bu adam
Defansın bu seneki sıkıntısının asıl sebebi melo nu.n formsuzluğudur bence...
Bazi arkadaslar sanki istedigimiz oyuncu alabilirmisiz gibi konusuyor. Tascinin türkiyeye gelmek istedigini hic sanmiyorum