Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
Cevap: Transfer Nöbeti
abi ben pek hamit in orda oynadıgını görmedim milli takımda en iyi performans verdigi pozisyon 4 2 3 1 deki 3 lünün sagındaydı
Dany çok yüklenmemek lazım, geçen sene 4-4-2 oynarken engin ve necati vardı Engin orta sahanın göbeğine sürekli yardım ediyordu necatide orta saha oyuncusu gibi oynuyordu elmander top tutabiliyordu güçlüydü ve doğal olarak takım savunması yaptıgımız için defansa çok yük binmiyordu
Rakipler 5li orta saha oynasalarda çok göze batmıyordu ama bu sene işler değişti Hamit Engin kadar orta sahaya yardım etmiyor çizgide duruyor göbege girmiyor ve emre geçen seneki kadar hırslı degil bana göre amrabat oynayıncada oda çizgide kalıyor ileri uçta burakta top tutamıyor top ayagına geldimi direk dönüp gitme düşüncesindeki büyük bi oyuncunun bu özelliği olmalı zaten bu sebeple orta göbegi sadece Selcuk ve Meloya kalıyor rakip takımla 3 orta saha göbegiyle oynadımı ister istemez boguluyoruz Meloda gecen yılki fizik güçünden yoksun oldugunu düşünürsek orta saha işlemez hale geliyor
4-2-3-1 gibi bi taktige dönersek hem selçuk milli takımda vede trabzonsporda en verimli oldugu yere geri dönecektir
hemde amrabat ileri üçlünün solunda başarılı oalcaktır hollanda altyapısında aldığı eğitim zaten bu taktikler üzerine 4-4-2 de amrabatın basarılı olmasını beklemek yanlış olur bence
hemde Hamit milli takımdaki gibi ön liberoda görev yapacaktır vede formu yükselecektir.
Doğal olarak maçlarda orta saha üstünlügünü çok rahat ele geçireceğiz
abi ben pek hamit in orda oynadıgını görmedim milli takımda en iyi performans verdigi pozisyon 4 2 3 1 deki 3 lünün sagındaydı