Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany çok yüklenmemek lazım, geçen sene 4-4-2 oynarken engin ve necati vardı Engin orta sahanın göbeğine sürekli yardım ediyordu necatide orta saha oyuncusu gibi oynuyordu elmander top tutabiliyordu güçlüydü ve doğal olarak takım savunması yaptıgımız için defansa çok yük binmiyordu

Rakipler 5li orta saha oynasalarda çok göze batmıyordu ama bu sene işler değişti Hamit Engin kadar orta sahaya yardım etmiyor çizgide duruyor göbege girmiyor ve emre geçen seneki kadar hırslı degil bana göre amrabat oynayıncada oda çizgide kalıyor ileri uçta burakta top tutamıyor top ayagına geldimi direk dönüp gitme düşüncesindeki büyük bi oyuncunun bu özelliği olmalı zaten bu sebeple orta göbegi sadece Selcuk ve Meloya kalıyor rakip takımla 3 orta saha göbegiyle oynadımı ister istemez boguluyoruz Meloda gecen yılki fizik güçünden yoksun oldugunu düşünürsek orta saha işlemez hale geliyor

4-2-3-1 gibi bi taktige dönersek hem selçuk milli takımda vede trabzonsporda en verimli oldugu yere geri dönecektir

hemde amrabat ileri üçlünün solunda başarılı oalcaktır hollanda altyapısında aldığı eğitim zaten bu taktikler üzerine 4-4-2 de amrabatın basarılı olmasını beklemek yanlış olur bence

hemde Hamit milli takımdaki gibi ön liberoda görev yapacaktır vede formu yükselecektir.

Doğal olarak maçlarda orta saha üstünlügünü çok rahat ele geçireceğiz

abi ben pek hamit in orda oynadıgını görmedim milli takımda en iyi performans verdigi pozisyon 4 2 3 1 deki 3 lünün sagındaydı

********************* gazetesi 2 dk içinde büyük ölçüde anlaşma sağlandı seviyesinden pazar günü açıklanacak seviyesine geldi.:D

********************* yinede fotospor fanatik fotomac'tan iyidir insallah haberde doğrudur.

Hayırlı olsun :yenieek:

Amkspor ‏@Amkspor G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

:ayatollah:

@Amkspor: G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

Maç öncesi tribüne oyuncu çağırmaları.

Wesley Wesley Wesley Sneijder , Sneijder Sneijder Wesley Sneijder

oooooooo OLEY OLEY OLEY

Drogba Drogba Didier Drogba, Drogba Drogba Didier Drogba

Kadıköy'de

ooooo OLEY OLEY OLEY : ))

sikinti danyi antepten almamizdan kaynaklaniyor,portodan falan alsaydik veya fransadan simdi bunlar konusulmuyordu.semihin 100tane basit hatasini cikartirim size,biraz objektif olun.gecen yil dedilerki semih ujfanin aciklarini kapatiyo ujfa hicbirsey yapmiyor,ee bu sene ne oldu semihmi ujfayi adam etmis ujfami semihi belli oldu.dany semihten daha iyi stoperdir yeterki biraz daha basit oynasin

semih türk abi. semih hata yapmıyormu yapıyor ama bu sene bence takımdaki en istikrarlı oyuncuydu. ama yaşı daha 21. dany gelmiş 27 sine. ben dengesiz oyuncuları hiç sevmem. nerden geldigi önemli degil abi .criste lyondan gelmişti. herkes küfür ederek gönderdi.

Ben *********************'a güveniyorum beyler dogru olabilir :asd:

drogba transferinde sevindiğim yanlardan bir tanesi ebouenin performansının artacağı

az cok artar diye düşünüyorum.hele kolo toure gelirse 3x artar katkısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt