Bir an önce Denayer gelse keske.
Chedjou kötü ama balta daha kotu hiç oyunda yok ki hep adam kaçırıyor. Balta gol attı diye gaza gelmiş arkadaşlar ama defansif görevini yapmıyor.Chedjou kotu. Hakan iyi gibi gozukuyo ama mucadeleden kaciyo basim belaya girmesin ihale bana kalmasin top benden ciksinda nolursa olsun muhabbetinde o yuzden iyi gozukuyo
Al birini vur otekine ikiside birbirinden beter ama bunun tek suclusu semih adamin yaninda oynayan mallaşiyoChedjou kötü ama balta daha kotu hiç oyunda yok ki hep adam kaçırıyor. Balta gol attı diye gaza gelmiş arkadaşlar ama defansif görevini yapmıyor.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bencede bize santrafor muhakkak sart ama muhtemelen almazlar kapattık dediler .orta saha birde kiralık stoper alırlar muhtemelenBizim takımın ig için stoper sorunu olmadığını düşünüyorum ben de. Bana göre ortasaha ve santrafor sorunu var. CL'de olsak mutlaka stoper de lazımd erdim ama ortasaha ve iyi forvet alırsak bu ligi patlatırız.
Bu takımda Podolski , Selçuk , Chedjou , Hakan Balta , Eren ve Sinan oynadığı sürece hızlı oyun ve iyi futbol beklemek hayal olur.