Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Berbat renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ironi mi yapıyorsun renktaş ciddi nişin? Amrabat Türk statüsünde mi oynadı?terimi bende sevmem ama bel altı vurmayın,terim oldugu her dönemde yabancı sınırlaması vardı bunuda söyleyin bir zahmet
yoksa ambarat gibi bir un cuvalına 8 milyon verdirecegini sanmam
Abi onlar da mağdur mazlum psikolojisinden kurtulamadılar. Hakan Şükür aralarında en potansiyellisiydi malum siyaset Fetö derken kendini uçuruma attı. Üstelik her ağzını açtığında yerli-yabancı muhabbeti bıktırıyordu. Bülent Korkmaz zaten hoca olamayacağını gösterdi. Hasan, Davala gibia damlar kolay kolay 1. adam olamazlar. Ben Tugay'dan ümitliydim ama O da kaptırdı gitti kendini. Hagi 2. kez gelmemiş olsaydı ve o sezon yaşanmasaydı şu son başarısından sonra bakış açımız çok başka olabilirdi. Elde bir tek O var şu anda.
Futbolun içinden gelmesine de gerek yok aslında. Mourinho tercümanlık bile yapmış adam. Kloop, Boas, Tuchel de futbolla ilişkileri sınırlı isimler. Bizde sistem izin vermiyor ve antrenör eğitimi çok kötü aanladığım kadarıyla. Ağzını açan kişi aklına yerli-yabancı muhabbetinden başka birşey getirmediği için taktik, teknik düşünemiyorlar.
Bruma? Güldürmeyin lütfen Melo da emin değilim Eboue konusunda haklısınız. Peki Fatih Terim in Galatasaray a aldırdığı oyuncu sayısından haberiniz var mı!? Galatasaray rezil de vezir de eden Terimdir. Doğru transferleri yapar oynat Hocam dersen vezir eder. Al Hocam transferleri de yap dersen rezil eder! Milli takım kadro seçimlerinden belli ne olduğu? Bana bu adamın transfer oyuncu seçimlerini anlatmayın ya. Ben teknik direktörlüğüne liderliğine laf ediyormuyum? Transfer konusunda da siz en ufak laf etmeyin
Terim keşke gelse ama gelme ihtimali çok zayıf bence reddeder teklifi. Bizim transferler terimden bağımsız devam etmeli feghouli ve orta saha bitmeli lige 2 hafta kaldı ya
![]()
bizde olsa dursun 2 ay aciklama yapmazdi
şenola fedarasyon 4 ü versin bak tutabiliyor mu fiko?
Çünkü bu adamı daha bişey ispat etmeden güvenip getiren adamlar onlar. Burada soru şu olmalıydı Genç Milli Takım ile başarılı olan adamı neden diğer takımalr güvenip göreve getirmedi? O tarihten sonra da adam İstanbul kulübünü tabiki diğer takımlara tercih eder. İyi işleyen sistem, iyi başkan gibi avantajlarla beraber İstanbul avantajı var. Ben de futbolcu olsam İstanbul tercihim olur, senin de muhtemelen öyle olur.
Aykut Kocaman da başarılı bence. Ama Konya da az siyasi güç sahibi sayılmaz. Onlar da 1 sene ööncesine kadar Başbakan şehriydi.
kuşlar üzülmesin diye mi?Kurduğun cümleyi ölç biç tart öyle yaz LÜTFENNN!!
ironi mi yapıyorsun renktaş ciddi nişin? Amrabat Türk statüsünde mi oynadı?
Bu arada dipnot Galatasaray ilk hangi başkan zamanında borçlanmaya başladı ve hocası kimdi?
Bruma yu kötülemedim renktaşım brumayı Fatih Terim onaylamıştır ama emin ol Bruma Fatih Terim in önerdiği futbolcu değildir. Bak hala anlaşamıyoruz. Fatih Terim egoist bir insandır herşeyi ben bilirim der oyuncu seçiminden de bir bok anlamaz. Ya milli takıma bakın ya, adam fantezi seviyor milli takım oyuncu seçmelerine bakın sadece demek istediğimi anlayacaksınız. Adam Hakan Çalhanoğlunu çağırmadı töre içinBruma'ya neden güldüğünü anlamadım.Bu adam sayesinde en azından şu an bir stoperin,bir 10 numaran var.Ben de beğenmiyorum oyuncu seçimlerini ama sen o sezon şampiyon olurken bütün transferleri yönetim yaptı diyorsan hak yiyorsun bu kadar.Ancak sen diyorsan şu anki yönetim Terim'den daha iyi transfer yapıyor,o zaman birşey diyemiyorum.