Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis konusunda endiseniz olmasin
1-2 mac arka arkaya gol atsin gerisi gelir

Sinan'ı hiç düşünmemiş maçta herhalde transfer görüşmesi yapıyor

Gomis döktürmüş kacirmasinda hic ama hicbir sikinti yok bizi gümbür gümbür oynatsin bir şekilde atariz. Savunma oynuyorsunuz karşınızda Gomis var bu zaten atamaz diye dusunerek savunma yapamazsiniz kafanizda alternatif olur vuracak mi ? Araya mi birakacak ? Calimmi atacak ? Isleri zorlastirir buda takimi oynatir. Umuta benzetenler var umutu savunuyor olsam ben defans olarak onunde dursam yeter derim isime bakarim. Gomis komple bir forvettir zamanla atacaktir en guzelide su sayfaları sonra okumak cok guzel olacak

SM-A500F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozetlerden gordugum kadariyla
Rodriguez etkili oynamis, Yasin forma yuzu gormemeli. Son hareketlerde sacmalamis biraz umarim daha iyi olur.
Gomis dunyalari kacirmis ama pozisyona girmesi olumlu.
Belhanda guzel hareketler yapmis.
Mariano beklendigi gibi isini yapmis.
Maicon ve Muslera ozette gorunmuyor.

Geri kalanlar futbolcu olmadigi icin yorumlamaya gerek yok.

macin antrenman maci oldugunu unutmayip gaza gelmemek lazim bu arada.
Muslera golde asisti yapmış brunoya

maçın canlı verilmeme sebebi yıllar önce yapılan d-smart anlaşması onlardan izin almadan yayınlayamıyorsun Adnan Polat saolsun!

Katılıyorum bu arada dediklerinize zaten Gomis sevdiğim bir futbolcu, pozitif ön yargı sahibiyim hakkında.

Öte yandan bu Maicon'u çok tutuyorum ben. Ha sadece ilk maç izledim onda da vasattı. İkinci maçı radyodan dinledim, hazırlık maçını da özet izledim ama baya çalışıp didinen bir adam gibi geldi.

Özellikle 2. öster maçında radyoda sürekli Maicon kaptı, Maicon orta yaptı, Maicon'la çıkıyoruz gibi sözler duymak bu yönde bir etki yaratmış olabilir

Katılıyorum bu arada dediklerinize zaten Gomis sevdiğim bir futbolcu, pozitif ön yargı sahibiyim hakkında.

Öte yandan bu Maicon'u çok tutuyorum ben. Ha sadece ilk maç izledim onda da vasattı. İkinci maçı radyodan dinledim, hazırlık maçını da özet izledim ama baya çalışıp didinen bir adam gibi geldi.

Özellikle 2. öster maçında radyoda sürekli Maicon kaptı, Maicon orta yaptı, Maicon'la çıkıyoruz gibi sözler duymak bu yönde bir etki yaratmış olabilir
ben maçta izledim , açıkara en iyi oyuncumuzdu , orta saha yok gibiydi adam top kapıp oyun kurup ileri çıkıp orta yaptı kaç kez.

Sorumluluk alıyor , tek eksiğimiz yanına hızlı ve uyanık bir stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt