Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.273
Gs tv maçın tekrar var şuan dakika 16
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defolsun gitsinSinan'ı hiç düşünmemiş maçta herhalde transfer görüşmesi yapıyor
Defolsun gitsin
Bi halta yaradığını görmedik
Ligin sonuna doğru 1-2 gol atar kendini ronaldo zanneder
Muslera golde asisti yapmış brunoyaOzetlerden gordugum kadariyla
Rodriguez etkili oynamis, Yasin forma yuzu gormemeli. Son hareketlerde sacmalamis biraz umarim daha iyi olur.
Gomis dunyalari kacirmis ama pozisyona girmesi olumlu.
Belhanda guzel hareketler yapmis.
Mariano beklendigi gibi isini yapmis.
Maicon ve Muslera ozette gorunmuyor.
Geri kalanlar futbolcu olmadigi icin yorumlamaya gerek yok.
macin antrenman maci oldugunu unutmayip gaza gelmemek lazim bu arada.
Fernando da geldi say .2 orta saha
Bir sol bek
Şart
Feghouli geldi varsayıyorum
Feghouli yerini fazlasıyla doldururgidecek bu sefer bence
Geldi sayamıyorum
evet, muslera olunca biraz gormezden geliyoruz tabiMuslera golde asisti yapmış brunoya
Adamlar geldi diyor o zaman feghuli de gelmedi say . Ya sizdeki olumsuzluk hiç kimsede yokGeldi sayamıyorum
Güven vermiyo orta saha için
Donk-selçuk devam edicekler diye kafayı yiyorum
Olumlu olmak için ne sebep var bana açıklar mısın?Adamlar geldi diyor o zaman feghuli de gelmedi say . Ya sizdeki olumsuzluk hiç kimsede yok
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben maçta izledim , açıkara en iyi oyuncumuzdu , orta saha yok gibiydi adam top kapıp oyun kurup ileri çıkıp orta yaptı kaç kez.Katılıyorum bu arada dediklerinize zaten Gomis sevdiğim bir futbolcu, pozitif ön yargı sahibiyim hakkında.
Öte yandan bu Maicon'u çok tutuyorum ben. Ha sadece ilk maç izledim onda da vasattı. İkinci maçı radyodan dinledim, hazırlık maçını da özet izledim ama baya çalışıp didinen bir adam gibi geldi.
Özellikle 2. öster maçında radyoda sürekli Maicon kaptı, Maicon orta yaptı, Maicon'la çıkıyoruz gibi sözler duymak bu yönde bir etki yaratmış olabilir