Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hernani>ndiaye
maliyet acisindan daha mantikli bence.
Hernani'yi izlemedim.bilmiyorum ama övuluyor oda

Hernani'yi Lucescu Zenit'e getirmiş en çok bonservis ödettirdiği oyuncu (8m) bu tarz hamleleri Shakhtar'da yaptırdı çok kez...eğer ilgileniyorsak ve Lucescu gelecekse oyuncu gelmek isteyecektir

Aslında ilic gerçekten 2004-05 de inanılmaz katkı vermişti özellikle o sene ki maçlarda muazzam pas trafiği ve ikili oyunlar oynuyorduk. Umarım Ndiaye uygun fiyata gelir de daha fazla katkı alırız
Aynen ben cok severdim Ilic'i . En buyuk eksisi hayalet olurdu oyunun icinde kaybolurdu . En buyuk artisi ise bi anda iki dikine pas yapar ceza sahasinda topla bulusur ve pozisyona girerdi ki gol yapma orani da cok yuksekti . N'diaye Ilic gibi kaybolan bir oyuncu degil . Topsuz oyunda cok daha iyi . Gercek bi box to box . Ustelik dribling ozelligi ust duzey . Oyun kurmasini beklememek lazim ama . Ve sac bas yolduran pozisyonlari harcayabiliyor . Fakat ben sayet gelirse ozellikle derbilerde cok etkili olacagini dusunuyorum zira derbilerde orta sahadan cikip ceza sahasina ekstra kosu yapan adamlar hep cok is yapmistir . Tabii konusulan fiyatlar oldukca yuksek . Sayet benzer paralara alinabilirse ben Acquah'i tercih ederdim .

yazmıyo kız yazmıyo :/ yozgatlı bile yazıyo kız yazmıyo :/

yalnız 2.9 kazanan bi adamı yedege postalayacak olmamızda icler acısı gercekten

Serdar, Tolga ve Eren'e ilaveten Selçuk ilk 11 oyuncusu ücreti aliyor ama en fazla yedek olurlar. Bu 4 oyuncudan 3'ü zaten gecen sene alinan Dursun cöpleridir. De Jong, Donk, Cavanda, Koray Günter, Ahmet falan bunlara gelmedim bile. Tüm cöpler bir sürü para aliyor sonra kaliteli oyunculara para kalmiyor edebiyati yapiyorlar. Inanilir gibi degil ya kulüp 500.000 € etmeyecek adamlara neler ödüyor.

Ali Naci Küçük AliNaciKucuk 30 sn.31 saniye önce
G.Saray'da sol bek takviyesi askıya alındı
5 bek oyuncusu bulunan G.Saray, Cavanda,Linnes yada Carole'den birini satamazsa sol bek almayacak

Gece gece uyur gezerlik yapıp moral bozuyor :oley:

Hernani eger dogruysa Terim kesin olarak gelmiyor cünkü Lucescu futbol akli olmayi Kabul etmis anlamina gelir bu

Lucescu'nun transferiydi hernani

haber olsun da ne olursa olsun.cavandanın zaten gitmesi gundemde ali naci boş yapma be kardeşim.

linnes satılamaz ayrıca.cavanda ve carole satılsın işte.

Tarık'ı Eskişehir dışında kimse almaz da Cavanda ve Carole'u Fransa 2. Ligine falan paketleyebiliriz belkş

Mehmet cansun reloaded?

cavanda-tarık-carole acil postalanmalı.bedelsiz gitsinler çokta fifi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt