Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet OcakN'diaye'nin en buyuk olayi dikine oynamasi . Sasa Ilic'ten beri bu kadar dikine oynayan bir oyuncumuz olmadi ustelik Ilic'e gore cok daha hizli . Son vuruslari Ilic'in cok altinda yine de sayet gelirse takima ciddi bir atletizm ve hiz katacaktir .
Aynen ben cok severdim Ilic'i . En buyuk eksisi hayalet olurdu oyunun icinde kaybolurdu . En buyuk artisi ise bi anda iki dikine pas yapar ceza sahasinda topla bulusur ve pozisyona girerdi ki gol yapma orani da cok yuksekti . N'diaye Ilic gibi kaybolan bir oyuncu degil . Topsuz oyunda cok daha iyi . Gercek bi box to box . Ustelik dribling ozelligi ust duzey . Oyun kurmasini beklememek lazim ama . Ve sac bas yolduran pozisyonlari harcayabiliyor . Fakat ben sayet gelirse ozellikle derbilerde cok etkili olacagini dusunuyorum zira derbilerde orta sahadan cikip ceza sahasina ekstra kosu yapan adamlar hep cok is yapmistir . Tabii konusulan fiyatlar oldukca yuksek . Sayet benzer paralara alinabilirse ben Acquah'i tercih ederdim .Aslında ilic gerçekten 2004-05 de inanılmaz katkı vermişti özellikle o sene ki maçlarda muazzam pas trafiği ve ikili oyunlar oynuyorduk. Umarım Ndiaye uygun fiyata gelir de daha fazla katkı alırız
Sergen bu yozgatlı kızı kapmıs olmasın yav :rolleyes-99:yazmıyo kız yazmıyo :/ yozgatlı bile yazıyo kız yazmıyo :/
yalnız 2.9 kazanan bi adamı yedege postalayacak olmamızda icler acısı gercekten
Sergen bu yozgatlı kızı kapmıs olmasın yav :rolleyes-99:
Senın kız yozgatlımı lan yoksayozgatlı kızmış diyolar abi
Senın kız yozgatlımı lan yoksa
Tarık'ı Eskişehir dışında kimse almaz da Cavanda ve Carole'u Fransa 2. Ligine falan paketleyebiliriz belkş