Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.278
- 25.635
- 2.598
rakiplere psikolojik darbeyi vurmak için tüm şarrtlar müsait
dursundan bizi şaşırtmasını bekliyoruz sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih sizi affetmeyecek Gakatasaray düsmanları ya...
Melo boşta..
imparator boşta...
Avrupaya daha ilk macta veda etmisiz..
Ortasahan yok..
Solbek yok...
Sagacik yok..
Tengri cezanızı versin Özbek kardesler ya...
Adamların sırtı siyasete dayanıyor belliki rivadan sonra satilacak.yerler var ihale büyük
Gitmez bu asalaklar
Aynenn öyle al gel meloyu hem tudorun sevdiği profil melo tudor la uyum sağlarrakiplere psikolojik darbeyi vurmak için tüm şarrtlar müsait
Adım gibi eminim kuşlar meloya teklif yapar boşta diye
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen hangi gezegende yaşıyorsun acaba merak ettim tudor ocaktan beri takımın başında düzgün bir maçı yok onu geçtim hangi sistem oynattığını yada oynatacağına dair belirli bir taktik yok saldım çayıra mevlam kayıra eğer tudor ile sezona girilirse 3 maç sonra kovulur.
Gitmez melo küçük meloyu bile yollamaz ama kuşlar teklif yapar eminimHerkes sinan güler kadar karaktersiz değil melo hayatta gitmez feneve.
Bizim taraftardaki duygusallık aklın, mantığın önüne geçiyo. melo gelse ne yapacak, zaten son senesinde eski temposundan eser kalmamıştı ve o halinden 2 yıl daha yaşlandı. Melo gelince hala o ilk geldği yıllardaki katkıyı vereceğini düşünen insanlar var ciddi ciddi. Bide şuan onun bölgesinde ondan daha iyi olan fernando var. kadronda en fazla 14 yabancı bulundurma zorunluluğu varken ve solbek ve sol açık transferleri daha elzem bir hal almışken meloyu istemek ilginç kafa hakikaten
İyi olur Badou falan gereksizSissoko'yu kiralasak keşke![]()
valla kenarda otursun melo isterim ben tolga donk selcuktan şu haliyle 3 gömlek iyi oynar haftada 1 maç oynayacağımız bir sezonda melo çok işimize yarar makul bir ücretle gelebilir aslında.Ndiaye gelmesindense bu adam gelsin ölüsü yeter yani.