Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakiplere psikolojik darbeyi vurmak için tüm şarrtlar müsait

dursundan bizi şaşırtmasını bekliyoruz sadece

Tarih sizi affetmeyecek Gakatasaray düsmanları ya...

Melo boşta..
imparator boşta...
Avrupaya daha ilk macta veda etmisiz..
Ortasahan yok..
Solbek yok...
Sagacik yok..

Tengri cezanızı versin Özbek kardesler ya...

Adamların sırtı siyasete dayanıyor belliki rivadan sonra satilacak.yerler var ihale büyük

Gitmez bu asalaklar

terim yaş tahtaya basmaz. fernando-feguli ikilisi bi gelsin hele.

1611914_Galatasaray_SK.jpg

bir sol bek bulamıyorum oraya yazmaya piyasada kalmadı . ahhh clichyi alamadık ya oraya

ne melonun ne sneijderin geleceği yok hayal kırıklığı yaşamamak için hayal kurmayın

Sen hangi gezegende yaşıyorsun acaba merak ettim tudor ocaktan beri takımın başında düzgün bir maçı yok onu geçtim hangi sistem oynattığını yada oynatacağına dair belirli bir taktik yok saldım çayıra mevlam kayıra eğer tudor ile sezona girilirse 3 maç sonra kovulur.

Herkesin cop dedigi oyuncularla bu kadar oluyor demek ki
Bir hocayla anlasiyorsan anlastigin sartlari yerine getireceksin (istedigi oyuncular, transfer butcesi, yetkiler vs) ondan sonra da en az 1 sezon izleyeceksin. Sezon sonuna dogru olmamissa kovarsin. Ama bu sezon ortasi hoca degistirme olayi bize fb'den gecti, eskiden olmazdi. Cunku teknik direktorluk makami baskanin totoyu kurtarma makami haline geldi. Cok yanlis bence.
Herkes fikrini soyluyor, karsi fikirlere acik olmak lazim, dogruyu boyle bulabiliriz ama gezegen falan hos olmamis.
Adamin istedigi takim ancak kuruluyor, hatta daha da cok eksik var. gordugum kadariyla takim oyunu ve sistem pesinde.
Ama buna biraz tolerans vermezsek ve her sene sezon ortasi hoca kovarsak 2-3 oyuncuya dayali duzenden de kurtulamayiz Diye dusunuyorum.

Bizim taraftardaki duygusallık aklın, mantığın önüne geçiyo. melo gelse ne yapacak, zaten son senesinde eski temposundan eser kalmamıştı ve o halinden 2 yıl daha yaşlandı. Melo gelince hala o ilk geldği yıllardaki katkıyı vereceğini düşünen insanlar var ciddi ciddi. Bide şuan onun bölgesinde ondan daha iyi olan fernando var. kadronda en fazla 14 yabancı bulundurma zorunluluğu varken ve solbek ve sol açık transferleri daha elzem bir hal almışken meloyu istemek ilginç kafa hakikaten

Bizim taraftardaki duygusallık aklın, mantığın önüne geçiyo. melo gelse ne yapacak, zaten son senesinde eski temposundan eser kalmamıştı ve o halinden 2 yıl daha yaşlandı. Melo gelince hala o ilk geldği yıllardaki katkıyı vereceğini düşünen insanlar var ciddi ciddi. Bide şuan onun bölgesinde ondan daha iyi olan fernando var. kadronda en fazla 14 yabancı bulundurma zorunluluğu varken ve solbek ve sol açık transferleri daha elzem bir hal almışken meloyu istemek ilginç kafa hakikaten

valla kenarda otursun melo isterim ben tolga donk selcuktan şu haliyle 3 gömlek iyi oynar haftada 1 maç oynayacağımız bir sezonda melo çok işimize yarar makul bir ücretle gelebilir aslında.Ndiaye gelmesindense bu adam gelsin ölüsü yeter yani.

Fernando ve Feghouli ile birlikte yabancı sayımız 13 oldu. 21 kişilik kadroda 14 yabancı bulundurabiliyoruz. De Jong, Cavanda, Carole bir an önce gitmeli

valla kenarda otursun melo isterim ben tolga donk selcuktan şu haliyle 3 gömlek iyi oynar haftada 1 maç oynayacağımız bir sezonda melo çok işimize yarar makul bir ücretle gelebilir aslında.Ndiaye gelmesindense bu adam gelsin ölüsü yeter yani.

Arkadaş yazımı okumadın galiba 14 yabncı zorunluluğu var ve melonun bölgesinde ondan daha iyi olan fernando var. İyi kötü onu yedekleyecek tolga var. Bizim ortasahada eksikliğimiz oyunun iki yönünü oynayabilecek bir ortasaha, ndiaye bu eksikliği giderebilirmi türkiye liginde çok rahat giderir. Konuşulan paralar çok fazla orası doğru ama senin mantığında fernando melo çok dafansif olur ve hucumda tıkanırız o yüzden çift yönlü ortasaha şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt